Latest News

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Αδεια πόλη η Αθήνα το Πάσχα και την Πρωτομαγιά - Έφυγαν 133.592 αυτοκίνητα σε μια μέρα!

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, καθώς κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα και...
της Πρωτομαγιάς.


Σύμφωνα με την Τροχαία, από το ύψος των διοδίων Ρουπακίου της Αττικής οδού, στη Μαγούλα, αρχίζει το πρόβλημα προς Κόρινθο και συνεχίζεται και στην εθνική οδό μέχρι και την Κακιά Σκάλα.
Σύμφωνα με την Τροχαία, που βρίσκεται σε όλα τα σημεία για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, ακόμα δεν υπάρχουν προβλήματα και η κίνηση διεξάγεται με σταθερή ροή, ωστόσο αρχίζει να αυξάνεται και στην Αθηνών - Κορίνθου και στην Αθηνών - Λαμίας. Κυρίως όμως, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στην Αθηνών - Κορίνθου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας.

Η έξοδος για το Πάσχα αναμένεται ότι θα κορυφωθεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.

Χθες, μέχρι τις 21:00 το βράδυ, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 133.592 αυτοκίνητα (78.356 από την Αθηνών- Κορίνθου και 55.236 από την Αθηνών - Λαμίας).

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 06:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.