Latest News

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

"Ναυμαχία" στον Πειραιά – Παραιτήθηκε ο Κόκκαλης με «ρουκέτες»!


Από τον Κύρο Παληκάρη
"Αγριεύει" ο εμφύλιος πόλεμος στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς ο Πέτρος Κόκκαλης όχι μόνο σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο συνδυασμός "Πειραιάς Νικήτης", αλλά εκτόξευσε και...
ρουκέτες!


Την παραίτησή του από τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο Πέτρος Κόκκαλης, μετά την ανακοίνωση – τελεσίγραφο του "Πειραιά Νικητή", με την οποία τον καλούσε να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος αν επιλέξει να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Πέτρος Κόκκαλης στο Facebook«το γεγονός ότι ο «Πειραιάς Νικητής», παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές».
Στη συνέχεια της ανάρτησης ο Πέτρος  Κόκκαλης ξεκαθαρίζει «προς κάθε ενδιαφερόμενο» ότι «παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά».




Πέτρος Κόκκαλης
11 λεπτά
"Το γεγονός ότι ο «Πειραιάς Νικητής», παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.
Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Συμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων".

 Η απάντηση του "Πειραιά Νικητή" στον Πέτρο Κόκκαλη
Ακολούθησε ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων και των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», οι οποίοι απαντούν στον Πέτρο Κόκκαλη, λέγοντας:
«Με έκπληξη διαβάσαμε τη δήλωση του Πέτρου Κόκκαλη. Ο «Πειραιάς Νικητής» είναι μια παράταξη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί συλλογικά και οι αποφάσεις λαμβάνονται μέσα από διαδικασίες με τη συμμετοχή όλων των εκλεγμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, έναν τρόπο λειτουργίας για τον οποίο ουδέποτε άλλωστε εξέφρασε οποιαδήποτε ένσταση.

Ο «Πειραιάς Νικητής» δημιουργήθηκε πριν από 5 χρόνια, με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσει το συμφέρον μόνο της πόλης του Πειραιά και των Πειραιωτών απέναντι σε οποιαδήποτε πολιτική η οποία το υπονομεύει».
@ Τώρα τι να πει κανείς; Όταν μπαίνει στη μέση ο ΣΥΡΙΖΑ, χαλάνε και οι καλύτερες σχέσεις...
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ