Latest News

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Σήμα κινδύνου για τα “μπαλώματα” στη γέφυρα της Γ. Λαμπράκη που θα περάσει το Τραμ στον Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Επικίνδυνα “μπαλώματα” στη γέφυρα της Γ. Λαμπράκη που θα περάσει το Τραμ


Σε υποτυπώδη και επικίνδυνα "μπαλώματα" προχώρησε η υπεύθυνη εταιρεία στην γέφυρα της Γ. Λαμπράκη, από την οποία θα περάσει το τραμ για τον Πειραιά..
σύμφωνα με καταγγελία του υποψηφίου δημάρχου με το Πράσινο Κίνημα, Γιάννη Σπυράκη.
Ο επικεφαλής της παράταξης “Πράσινο Κίνημα – Νέοι Ορίζοντες για τον Πειραιά” καταγγέλλει ότι η εταιρεία δεν έλαβε υπόψη τα πορίσματα της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας και δεν προχώρησε στην απαραίτητη υποστύλωση της γέφυρας.
Δυστυχώς, σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, η δημοτική αρχή ασχολείται μόνο με τα εσωτερικά προβλήματα που την ταλανίζουν.



Αναλυτικά, η καταγγελία του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Σπυράκη, έχει ως εξής:
“Η εταιρεία που έχει αναλάβει τα έργα του Τραμ στον Πειραιά, όχι μόνο δεν θορυβήθηκε και δεν συμμορφώθηκε έπειτα από τις καταγγελίες μας για την άθλια κατάσταση της γέφυρας της Γρηγ. Λαμπράκη, όχι μόνο δεν έλαβε υπόψη τα πορίσματα της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας, όχι μόνο δεν έλαβε υπόψη τις ανησυχίες του πειραϊκού λαού, αλλά:
Αντί να προχωρήσει στην υποστύλωση και στερέωση της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ γέφυρας από την οποία θα περάσει το ΒΑΡΥ και ΟΓΚΩΔΕΣ τραμ-τραίνο, έστειλε ένα συνεργείο με τέσσερις εργάτες και "μπάλωσαν" με τσιμέντο τα σημεία όπου είχαν ήδη φανεί τα φθαρμένα "σίδερα" της γέφυρας και είχε υποστεί ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ το σκυρόδεμα, όπως αποκάλυψε η μελέτη της αρμόδια υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ επιπολαιότητα και την ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ απρονοησία της εταιρείας και ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ήδη τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιάννη Γαβρίλη.
Φυσικά, η Δημοτική Αρχή ασχολείται με "άλλα εσωτερικά" θέματα και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ για το τεράστιο αυτό ΑΤΟΠΗΜΑ των εργολάβων!