Latest News

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

"Τρικυμία" στον “Πειραιά Νικητή”: Ζητά την παραίτηση Κόκκαλη!

"Φουρτούνες" στο Δήμο Πειραιά έφεραν τα δημοσιεύματα (!) που θέλουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο...

του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς προκάλεσαν την αντίδραση του «Πειραιάς Νικητής» που τον καλεί να υποβάλλει την παραίτηση του από τον συνδυασμό.
Ο Πέτρος Κόκκαλης, γιός του ιστορικού προέδρου του Ολυμπιακού επιχ Σωκράτη Κόκκαλη, συνδέεται με σχενή φιλία με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη. Μάλιστα, είχε εκλεγεί με 3.585 σταυρούς στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη στις δημοτικές εκλογές του 2014. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως εντενταλμένος σύμβουλος είχε εγκατασταθεί στο κτήριο της Κανθάρου και είχε ισχυρή παρουσία στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής Μώραλη, καθώς πρωτοστάστησε σε μια σειρά από δράσεις, όπως η φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά κ.α. 
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό, είχαν κυκλοφορήσει άλλα δημοσιεύματα που έλεγαν πως του είχε προταθεί από το ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, αλλά τελικά διαψεύτηκαν από τον Πέτρο Κόκκαλη...
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»:
«Δημοσιεύματα φέρνουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Καλούμε τον κύριο Κόκκαλη αν πράγματι είναι αυτή η επιλογή του, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού».
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ