Latest News

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στο Ν. Κόσμο: Μητέρα πέταξε το παιδί από τον μπαλκόνι «Θέλω το μπαμπά μου» φώναζε το παιδί


Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Νέο Κόσμο το απόγευμα... της Τρίτης

Αυτόπτης μάρτυρας ειδοποίησε την αστυνομία ότι μια γυναίκα μαζί με το παιδί της έπεσαν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί τος οδού Προκοπίου Κατσαντώνη, στον αριθμό 10.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν νεκρή τόσο τη μητέρα όσο και το παιδί. Οι σοροί τους μεταφέρονται σε νοσοκομεία για να διαπιστωθεί και επίσημα ο θάνατος τους. Το παιδί είναι κοριτσάκι, ηλικίας 4,5 ετών και η μητέρα 44.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η μητέρα αρχικά πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό.
Το Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» σε επίσημο ανακοινωθές του αναφέρει τα εξής:
Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.  Έγινε  προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40.

«Θέλω τον μπαμπά μου» φώναζε το παιδί

Σοκ προκαλεί όσα περιέγραψε στους δημοσιογράφους μία αυτόπτης μάρτυρας, η οποία εκείνη γυρνούσε με τα παιδιά της στο σπίτι τους.
«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τι κάνετε;», τη ρώτησα, το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. «Εσείς τι θέλετε» μου απάντησε. Εν τω μεταξύ το παιδάκι φώναζε τον πατέρα του και έκλαγε. «Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Εξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω να δω, πέταξε το κοριτσάκι».
Οπως αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας, το μητρικό ένστικτο την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. «Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ…» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα, η αυτόπτης μάρτυρας. «Πήδηξε και εκείνη…».