Latest News

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ: Ποινική δίωξη στον Τάκη Τσουκαλά για την... προφητεία του για ατύχημα του Τζήλου!

Στο σκαμνί αναμένεται να καθίσει ο Τάκης Τσουκαλάς για τις προφητικές του δηλώσεις περί χριστουγεννιάτικου ατυχήματος στον διαιτητή Θανάση Τζήλο μέσω της...
διαδικτυακής εκπομπής του!


Nέοι μπελάδες για τον Τάκη Τσουκαλά, στον οποίο ασκήθηκε ποινή δίωξη από τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Απόστολο Γραμμένο! Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού και παρουσιαστής της διαδικτυακής εκπομπής «Άντε Γεια» κατηγορείται για παραβίαση του αθλητικού νόμου (άρθρο 41 ΣΤ) και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην δικαιοσύνη για όσα είχε δηλώσει σε εκπομπή του πριν την δολοφονική επίθεση κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου.
Πιο συγκεκριμένα, 8 ημέρες πριν από τον ξυλοδαρμό του Θεσσαλού ρέφερι, από την εκπομπή που παρουσιάζουν οι Άκης Βαρδαλάκης και Τάκης Τσουκαλάς ακούστηκαν επί λέξει τα εξής.
Την αρχή έκανε ο πρώτος, αναφέροντας μεταξύ άλλων αναφορικά με τη διαιτησία του Τζήλου στο παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός (1-1), όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έντονα παράπονα από τον Λαρισαίο ρέφερι:
«Δώσε και το πέναλτι ρε Τζήλο, δώσε το ένα από τα τρία. Ένα από τα τρία που δικαιούται. Αλλά δεν το δίνει. Και να σου πω εγώ μετά αν θα παίζανε σκληρά οι παίκτες της Ξάνθης μετά το 2-0 αν τους έβγαζες τις κάρτες. 
Να ξέρετε και ο Τζήλος κι ο κάθε Τζήλος κι ο κάθε εκκολαπτόμενος Τζήλος ότι σας ξέρουμε. Να ξέρετε ό,τι βάρος έχετε στη συνείδησή σας σε συνδυασμό με την κονόμα, θα σας το ελαφρύνουμε το βάρος (Εκεί παρενέβη ο Τάκης, λέγοντας: στα φάρμακα θα πάει. Θα αρρωστήσετε, θα πάθετε ανεμοβλογιά, ιλαρά).
Βρε και να μην αρρωστήσετε, να προσέχετε με το μηχανάκι εκεί που κυκλοφορείτε. Είναι 6 εκατ. κατάρες, τις δικαιούστε όλοι. Άμα η κατάρα έχει βάση, να προσέχετε. Ο Θεός είναι μεγάλης», είπε ο Άκης Βαρδαλάκης. 
-«Και η ζωή είναι μικρή. Μη μικρύνει κι άλλο», πρόσθεσε ο Τσουκαλάς! 
Συνεχίζοντας ο ίδιος (σ.σ. ο Τσουκαλάς) είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα ατυχήματα στους δρόμους γίνονται τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, πίνει ο κόσμος, τρώει, έχουμε νεκρούς», ενώ ακούστηκε και η ατάκα «Και ξέρεις που μένεις...». 
Μιλώντας ξανά ο Άκης στη συνέχεια, ανέφερε: «Λοιπόν, κάντε εσείς τη δουλειά σας, αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε».