Latest News

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ιδού η μπαρούφα με το Αστεροσκοπείο στο Βεάκειο!

Από τον Κύρο Παληκάρη

Αδιάβαστος στο πρόγραμμα του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" πιάστηκε ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...
της πόλης.

Χωρίς λόγο και νόημα θεώρησε ότι είναι πολιτικά πρέπον ν' αναφέρθει με ειρωνικό ύφος και υποτιμητικά σχόλια σε επιλεκτικά σημεία ομιλίας του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Μπελαβίλα, ο οποίος  και δεν ήταν παρών στην αίθουσα, καθώς δεν είναι ακόμα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.
Ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ σχολίασε μεταξύ άλλων την αναφορά υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν υλοποιήθηκε μια εξαγγελία Μώραλη περί δημιουργίας Αστεροσκοπείου στον Προφήτη Ηλία! 
"Που το βρήκε και το λέει αυτό, δεν έχουμε πει ποτέ κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει πουθενά στο πρόγραμμα μας" ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ το νόημα των λεγομένων που συνοδεύοταν με απαξιωτικό ύφος προς τον απόντα υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο φαίνεται πως ήταν αδιάβαστος ή είχε άγνοια για όσα (απίστευτα και επικά) ακούστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο του 2014. 

Η  μπαρούφα με Αστεροσκοπείο

Το Reportaz Net αποκαλύπτει το  επίμαχο απόσπασμα από την ομιλία του Γιάννη Μώραλη στην παρουσίαση  προγράμματος του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής", όπου αναφέρει επί λέξει:

"Στο Βεάκειο θέατρο, αξιοποιούμε την εγκεκριμένη από το Δημοτικό Συμβούλιο μελέτη, για την εγκατάσταση επιμορφωτικού Αστεροσκοπείου"!

Εντάξει μπορεί λίγοι να θυμούνται όσες προεκλογικές μπαρούφες έλεγαν τότε για να πείσουν τους δημότες να τους ψηφίσουν στο Δήμο Πειραιά, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι σήμερα -σχεδόν πέντε χρόνια μετά- δεν έχει γίνει κανένα Αστεροσκοπείο στο Βεάκειο...

Απάντηση Νίκου Μπελαβίλα στον πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ
Βγαίνοντας από συνάντηση με τον διοικητή της Τροχαίας Πειραιά, ερωτώμενος για τα όσα είπε για εκείνον ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Νίκος Μπελαβίλας σχολίασε: 
"Κύριε Αβραμίδη δεν ασχολείστε καλύτερα με τα μεγάλα προβλήματα του τομέα ευθύνης σας, της ΔΗΡΑΠ αντί να δίνετε διαπιστευτήρια με υπερφίαλες δηλώσεις ως βασιλικώτερος του βασιλέως! 
Η ισοβιότητα σας ως δημοτικού συμβούλου δεν σας δίνει το δικαίωμα τέτοιας έπαρσης, μάλλον σας κατατάσσει σε αυτούς που φέρουν τη διαχρονική ευθύνη για την κατάντια της πόλης μας. Και επι της ευκαιρίας, δεν μας σχολιάζετε και τους αγώνες του δημάρχου σας για το Λιμάνι;"

@Εδώ γελάμε!!!