Latest News

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Έγκλημα στον Πειραιά: Τρελαμένη, την έβλεπα στην Τρούμπα!

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού νοσηλεύεται η γυναίκα από τη Χιλή που κατέσφαξε τον συνταξιούχο ναυτικό ...
στον Πειραιά.
Όσοι την γνώρισαν μιλούν για μια γυναίκα με περίεργη συμπεριφορά, η οποία εργαζόταν σε μαγαζιά της Τρούμπας.
Γνωστοί και φίλοι της Χιλιανής, η οποία τον έσφαξε με δεκάδες μαχαιριές, μέσα στο σπίτι του στον Πειραιά, μιλούν για μια γυναίκα που κυκλοφορούσε στα μαγαζιά της Τρούμπας.
«Εντάξει, όχι σε καλή φάση. Λίγο τρελαμένη. Ήσυχη μεν. Ήταν γυναίκα του Πειραιά. Λίγο ωραιοπαθής ήταν. Συνήθως στη Τρούμπα δούλευε παλιά. Την ξέρανε, τα μαγαζιά την ξέρανε» είπε στο STAR, φίλος της 55χρονης.
«Ντυνόταν προκλητικά, βαφόταν έντονα, είχε πάντα μαζί της το σκυλάκι της και ανέβαζε βίντεο και φωτογραφίες στο Facebook. Πήγαινε στα μαγαζιά του Πειραιά» πρόσθεσε ο φίλος της 55χρονης Χιλιανής, ποτέ όμως δεν την είχε δει μαζί με τον 79χρονο.
Για έξι μήνες ο άτυχος άντρας την φιλοξενούσε στο διαμέρισμα του στην οδό Σταχτούρη. Όταν θέλησε να τη διώξει, εκείνη δεν έφυγε...
«Και μου είπε κάποια στιγμή ότι τη διώχνω και δεν φεύγει από το σπίτι. Να προσέχουν οι ηλικιωμένοι τι βάζουν σπίτι τους. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στη σημερινή κοινωνία που ζούμε» είπε η κόρη του θύματος.
Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής το κίνητρο της Χιλιανής. Γιατί δολοφόνησε με τόση μανία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τον άνθρωπο που της έδωσε στέγη και φαγητό.