Latest News

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ν. Βλαχάκος: Οι χαμένες ευκαιρίες του Πειραιά και τα προβλήματα της καθημερινότητας

Η πόλη του Πειραιά δεν αντέχει άλλες χαμένες ευκαιρίες στον μέλλον, καθώς ήδη τα προβλήματα της καθημερινότητας έχουν ως αποτελέσμα κάτοικοι και επισκέπτες να χάσουν το ...

χαμόγελό τους!
Συναντήσεις με τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του είχε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νικόλαος Βλαχάκος, με θέμα τα προβλήματα που δυσκολεύουν και ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των Πειραιωτών και των επισκεπτών της πόλης.
Οι πολίτες διαμαρτύρονται χρόνια τώρα για το κυκλοφοριακό, για την καθαριότητα, για την έλλειψη πρασίνου, για την έλλειψη αθλητικών χώρων, για την έλλειψη φροντίδας στις γειτονιές της πόλης, για όλα αυτά που δυσκολεύουν τη ζωή τους, επεσήμανε ο κ. Βλαχάκος.
«Ζούμε στην πόλη μας, ζούμε με τα προβλήματα της πόλης μας και πρέπει να αναμετρηθούμε με αυτά και να δώσουμε λύσεις προς το καλό των δημοτών», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλαος Βλαχάκος και συνέχισε:
«Η καταγραφή των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας, τα οποία κόβουν στην κυριολεξία το χαμόγελο στις Πειραιώτισσες, στους Πειραιώτες και στους επισκέπτες της πόλης έχει γίνει. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε προς το καλύτερο τα πράγματα.
Οι πολίτες είναι μαζί μας και είναι έτοιμοι να μας εμπιστευτούν. Ξέρουν πια ότι δεν χωρούν στο αύριο της πόλης άλλες χαμένες ευκαιρίες.»