Latest News

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Κατσαφάδος - Βλαχάκος για έναν Πειραιά πρωταγωνιστή

Αν και κάτω από άλλες φυσιολογικές πολιτικές συνθήκες μια συνάντηση του μοναδικού βουλευτή της ΝΔ  με τον υποστηριζόμενο υποψήφιο δήμαρχο του κόμματος για τον Δήμο Πειραιά θα ήταν λίγο πολύ...
αυτονόητη και αναμενόμενη, ωστόσο με το μπάχαλο στο γαλάζιο στρατόπεδο κάτω στο λιμάνι αποκτά τη δική σημασία εν όψει των επερχόμενων Αυτοδοικητικών Εκλογών.

 Ο αναπληρωτής τομέαρχης Περιβάλλοντος και βουλευτής Α’ Πειραιώς και νήσων της ΝΔ κ. Κώστας Κατσαφάδος συναντήθηκε στο πολιτικό του Γραφείο με τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά κ. Νικόλαο Βλαχάκο.
Ο κ. Κατσαφάδος αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο δήμαρχο και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη , τόνισε:
"Με τον Νίκο Βλαχάκο μας ενώνουν πολλά και κυρίως η αγάπη μας προς την πόλη και την Ελλάδα. Να ξέρει ότι τόσο κοινοβουλευτικά όσο και πολιτικά θα είμαι στο πλευρό τόσο του ίδιου όσο και του συνδυασμού του. Ο αγώνας μας είναι κοινός για να γυρίσει η πόλη σελίδα.
Να δημιουργήσουμε έναν Πειραιά πρωταγωνιστή. Έναν Πειραιά ανθρώπινο που θα ανήκει σε όλους τους πολίτες χωρίς διαχωρισμούς."
Τέλος στο  πλαίσιο της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης και των δημοτών ενώ  συμφωνήθηκε η στενότερη συνεργασία των δυο πλευρών.