Latest News

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για υποκρισία και αδιαφορία του Δημάρχου: Γνώριζε για τους κινδύνους στη γέφυρα Γρ. Λαμπράκη...

Υποκρισία και αδιαφορία στο θέμα της Γέφυρας στη Λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά αποδίδει στον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη ο...
πρώην Αντιδήμαρχος Γιάννης Σπυράκης, ο οποίος αποκαλύπτει ότι τον είχε ενημερώσει σχετικά πριν από τρία χρόνια  για την επικινδυνότητα της γέφυρας, αλλά αδιαφόρησε και δεν έκανε τίποτα με την δικαιολογία ότι ο Δήμος δεν συμμετέχει στο έργο της επέκτασης του Τραμ στην πόλη.

Η καταγγελία που στάλθηκε μέσω e- mail στο Reportaz Net  είναι η εξής:

"Είναι χωρίς όρια η υποκρισία που διακατέχει την ομάδα που διοικεί σήμερα τον Πειραιά. Και είναι διπλή η υποκρισία του εκπροσώπου της ομάδας του Δημάρχου Πειραιά  Γιάννη Μώραλη για το θέμα του δολοφονικού ΤΡΑΜ.
Ο ίδιος προσωπικά τον είχα ενημερώσει για την επικινδυνότητα της σάπιας και επικίνδυνης Γέφυρας της Γρ. Λαμπράκη.
Είχε αποστρέψει το πρόσωπο από το πικρό ποτήρι, αλλά τώρα προσπαθεί να το σερβίρει στους Πειραιώτες και στους γνωστούς συνεργάτες του στον Εμπορικό Σύλλογο. τη Γέφυρα από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων και έστειλε γράμμα και γραφή στον πρώην σύντροφο κ. Σπρίτζη.
Όμως το θέμα της Γέφυρας το γνωρίζει εδώ και τρία χρόνια αλλά αδιαφορούσε, λέγοντάς μου ότι ο Δήμος δεν συμμετέχει στο έργο του ΤΡΑΜ, όπως αδιαφορεί για όλα τα θέματα της πόλης που τον φιλοξενεί.
Έστω και αργά καλούμε τον φιλοξενούμενο Δήμαρχο να απαιτήσει την αποβολή του ΤΡΑΜ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  της πόλης μας, για να μη μας λέει αργότερα ότι δεν τον είχαμε προειδοποιήσει.
 Η απάντηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ  στην καθυστερημένη επιστολή του κ. Μώραλη σχετικά με τα χάλια της Γέφυρας της Γρ. Λαμπράκη είναι «ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ». Και μόνο που υπάρχει σ’ αυτή αναφορά στη «ΘΕΜΕΛΗ»   που για να τελειώσει το δολοφονικό αυτό έργο του ΤΡΑΜ διχοτομεί, διαμελίζει και κακοποιεί την πόλη μας, χρειάστηκε τριπλάσιο χρόνο απ’ το προβλεφθέντα, αρκεί να μας τρομάζει.
 Όταν η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κλείνοντας την επιστολή προς τον Δήμαρχο αναφέρει ότι θα γίνουν μελέτες «με σκοπό την επέκταση της ζωής της Γέφυρας» εύκολα καταλαβαίνει κανείς  ότι κάποιοι δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα σοβαρά.
Καλούμε την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ να σταματήσει τα πειράματα και να φτιάξει την Γέφυρα από την αρχή. Η μελέτη και η έκθεση της Περιφέρειας Πειραιά είναι αποκαλυπτική. Δεν μπορεί κανένας να ξεφύγει από τις  υποχρεώσεις του. Πάνω από την ζωή της Γέφυρας, είναι η ζωή των Πειραιωτών και πρέπει να προστατευθούν με κάθε θυσία κ. Μώραλη".