Latest News

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

"ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ" του Νικόλαου Βλαχάκου - Παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού (ΕΙΚΟΝΕΣ/ΟΝΟΜΑΤΑ)

O υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ» σε μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο  στο μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π, το οποίο αποδείχθηκε...
πολύ μικρό!

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης, η παρουσία πολιτών από κάθε πολιτική απόχρωση, αποδεικνύοντας  την γενική αποδοχή που έχει ο διακεκριμένος ιατρός, που διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του. 
Στην σύντομη, αλλά περιεκτική ομιλία του, ο Νίκος Βλαχάκος αναφέρθηκε κυρίως στην ανάγκη που έχει ο Πειραιάς να διοικηθεί από ανθρώπους που ζουν, γνωρίζουν, αγαπούν και πασχίζουν για την πόλη, κάτι το οποίο έχει στερηθεί ο Πειραιάς τα τελευταία χρόνια.

«Ο Πειραιάς – το πρώτο λιμάνι της χώρας – έπρεπε και οφείλει να είναι:  
ΠΟΛΗ – ΠΡΟΤΥΠΟ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ν. Βλαχάκος και συνέχισε: 
«Τώρα, ήρθε η στιγμή όλοι μαζί να κάνουμε τον Πειραιά: 
ΠΡΟΤΥΠΟ στην καθαριότητα 
ΠΡΟΤΥΠΟ στο κυκλοφοριακό 
ΠΡΟΤΥΠΟ στον τουρισμό 
ΠΡΟΤΥΠΟ στην ανάπτυξη 
ΠΡΟΤΥΠΟ στη ναυτιλία (που ακόμη και τα Ποσειδώνια έχουν φύγει από τον φυσικό τους χώρο) 
Γιατί άλλες πόλεις μπόρεσαν και τα κατάφεραν και εμείς όχι; 
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! 
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ!» επεσήμανε στην ομιλία του ο κ. Βλαχάκος. 
Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ομιλίας του.

Ομιλία υποψηφίου δημάρχου  Πειραιά Νίκου Βλαχάκου 
<< Με συγκινεί ιδιαίτερα η τόσο μεγάλη ανταπόκρισή σας, στο σημερινό μας κάλεσμα και μου δημιουργεί, ταυτόχρονα, όλο και μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης, το οποίο με χαρά και υπευθυνότητα, θα σηκώσω με τη δική σας αμέριστη στήριξη. 
Με γνωρίζετε από μικρό παιδί να κυκλοφορώ στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης μας αλλά και 25 ολόκληρα χρόνια, οι περισσότεροι από εσάς, με συμβουλευτήκατε και με εμπιστευτήκατε ως γιατρό σας και σας ευχαριστώ γι’ αυτό.
Πιστεύω ότι ασκώ το λειτούργημα του ιατρού με πάθος και σύνεση. Η φλόγα, όμως, για να προσφέρω στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι με ωθεί να μπω μπροστά σ’ αυτόν τον συνδυασμό και να ζητήσω, για άλλη μία φορά, να με εμπιστευτείτε και να με στηρίξετε. Να εμπιστευτείτε εμένα και τους Πειραιώτες φίλους μου-νέους στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης-παρέα όμως και με παλιούς, αξιόλογους δημοτικούς συμβούλους, που χρειαζόμαστε δίπλα μας τις γνώσεις και την εμπειρία τους, για να προχωρήσουμε και να φτιάξουμε όλοι μαζί, έναν Πειραιά φιλικό και ανθρώπινο, όπως ακριβώς αξίζει σε όλους μας. Σε εμάς και στα παιδιά μας. 
Να κάνουμε έναν: 
ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΟΛΗ – ΠΡΟΤΥΠΟ που στόχο θα έχει να σταματήσει τον μαρασμό αυτής της πόλης.  
Στο λίγο διάστημα που κυκλοφορώ ως υποψήφιος Δήμαρχος, ακούω τους Πειραιώτες – ακόμα και τους επισκέπτες θα έλεγα – να μου εκφράζουν παράπονα για την τωρινή Δημοτική Αρχή, λέγοντάς μου: " Πολλές υποσχέσεις, ελάχιστα έργα. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε δει από την παρούσα Δημοτική Αρχή κανένα έργο ζωτικής σημασίας για την πόλη, κανένα έργο πνοής. Αυτά είναι που χρειαζόμαστε".  
Είμαι άνθρωπος που προτιμώ τις υποσχέσεις, που μπορούν  να πραγματοποιηθούν. 
Σε λίγες μέρες, θα κ-έχετε στα χέρια σας όλο το πρόγραμμά μας αναλυτικά. 
Απόψε θα ακούσετε  τις  πρωταρχικές μας βλέψεις: 
1. Καθαρή πόλη: Εξοργίζομαι με την αντιμετώπιση του θέματος από την παρούσα Δημοτική Αρχή. Δεν κυκλοφορούν, άραγε, στις γειτονιές της πόλης μας για να αντιληφθούν αυτό που βλέπουμε εμείς καθημερινά; 
Είναι 100% υπεύθυνοι γι’ αυτό το κατάντημα!  Για μας δεν υπάρχουν σκουπίδια. Υπάρχουν απόβλητα που, σε ένα μεγάλο τμήμα τους, μπορούν να είναι εμπορεύσιμα και να αποφέρουν άμεσα έσοδα για το Δήμο και ένα άλλο μέρος τους, στο μέλλον, να χρησιμοποιείται για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της πόλης μας.
Στόχος μας η ενίσχυση του αριθμού των υπαλλήλων καθαριότητας, για την επαρκή κάλυψη των αναγκών μας, αφού από τα στοιχεία προκύπτει ότι  ο αριθμός των εργαζομένων έχει μειωθεί αισθητά σε αναλογία προς τους κατοίκους.
Αν δεν ακολουθηθεί το τρίπτυχο Δημοτική Αρχή – εργαζόμενοι – πολίτες , δεν θα επιτευχθεί ο στόχος μας. Πρέπει, πρώτα απ’ όλα, ο καθένας μας ξεχωριστά να αγαπήσει τη γειτονιά του, βοηθώντας έτσι με τον τρόπο του τη Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει το έργο της. 
  1. Όσον αφορά  το κυκλοφοριακό, το μεγάλο πρόβλημα του Πειραιά, που στραγγαλίζει την καθημερινότητά μας ,θεωρώ ότι η ελεγχόμενη στάθμευση(όπως έχει αποδειχθεί διεθνώς εδώ και δεκαετίες, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού όπου εφαρμόζεται με επιτυχία) εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία, κατανέμοντας με τον βέλτιστο τρόπο ένα περιορισμένο αγαθό, που είναι ο δημόσιος χώρος μεταξύ κατοίκων και επισκεπτών της πόλης μας.
Για να λειτουργήσει, χρειάζεται αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση και όλα τα τεχνικά ζητήματα να έχουν μελετηθεί σε βάθος. Αξιοποίηση κάθε πιθανού χώρου, μικρού ή μεγάλου, που μπορεί να βοηθήσει σε δημιουργία δημοτικού πάρκινγκ και σε συνεχή αναζήτηση για αποσυμφόρηση – ιδιαίτερα του εμπορικού κέντρου της πόλης – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απουσιάζει από τη σκέψη μας η δημιουργία χώρων πρασίνου, καλύπτοντας αντιστοιχία  από 0,45 που είναι σήμερα,  σε 1 μ2 ανά κάτοικο. Επίσης, δημιουργία μονίμων θέσεων των επαγγελματιών οδηγών ΤΑΞΙ, σε συγκεκριμένους χώρους μετεπιβίβασης, όπως μετρό, ηλεκτρικό και λιμάνι. 
  1. Αγωνία των πολιτών είναι  η μείωση της εγκληματικότητας, η οποία αυξάνεται συνεχώς!
 Πρότασή μας: Μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα, με καλύτερη αστυνόμευση, δηλαδή πεζή περιπολία, ομάδα ΔΙΑΣ και όλα αυτά σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο προγραμματικών συμφωνιών.

Παράλληλα, ο επιπρόσθετος και αναγκαίος φωτισμός θα βοηθήσει στη μείωση της εγκληματικότητας, ενώ το κόστος του συγκεκριμένου μέτρου θα περιοριστεί με έξυπνες πολιτικές εξοικονόμησης ενέργειας, αξιοποιώντας, τις φιλικές προς το περιβάλλον, νέες τεχνολογίες. Σας τονίζω ότι, τα περισσότερα από αυτά, είναι επιδοτούμενα. 
Περισσότερο φως – λιγότερο έγκλημα. Αντιγράφοντας τα αποτελέσματα μιας πρωτοποριακής ιδέας, αυτής του παρατηρητή της γειτονιάς, που εφαρμόζεται με επιτυχία στην Κύπρο, θα επιμείνω στην εφαρμογή της, εξηγώντας σας ότι, σε κάθε κοινότητα, ζητάμε από τους πολίτες να συνεργαστούν με τους κοινοτικούς μας συμβούλους, έτσι ώστε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, άμεσα, να λύνεται, αφού, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, θα ενημερώνεται η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. 
  1. Τόνωση και ανακούφιση του εμπορικού μας κόσμου, με την πάταξη του παραεμπορίου, με αυστηρή και ολοήμερη καθημερινή επιτήρηση των χώρων, όπου λαμβάνει έκταση η παραβατικότητα αυτή. Ενίσχυση των εμπόρων μας, με επαναδιαπραγμάτευση των φορέων του τουρισμού, έτσι ώστε ο επισκέπτης να περπατήσει και να γνωρίσει την πόλη μας και όχι μόνο να την προσπερνά. 
  1. Ενίσχυση του τουριστικού προφίλ της πόλης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά της, τη θάλασσα, τους αρχαιολογικούς της χώρους και τις παραδόσεις της, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την επισκεψιμότητα και φιλοδοξώντας έτσι, να την καταστήσουμε έναν ελκυστικό, τουριστικό προορισμό. 
  1. Πιστοποίηση δημοτών, μέσα από μια σύγχρονη ηλεκτρονική υπηρεσία, όπου θα μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε, εντός εξαμήνου, το τέταρτο επίπεδο υπηρεσιών για τον πολίτη. 
Δημοσιονομική διαφάνεια, με τους δημότες μας να ενημερώνονται για το που χρησιμοποιούνται τα χρήματα του Δήμου. Επίμονη προσπάθειά μας, η μεγαλύτερη μείωση των δημοτικών τελών. 
  1. Επαναλειτουργία δημοτικών ιατρείων. Οι κοινωνικές δομές του Δήμου, σε επίπεδο πρόνοιας, φροντίδας και μέριμνας, θα είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εξυπηρετώντας καθημερινά και αδιαλείπτως τις ανάγκες των πολιτών μας, και μεταξύ αυτών βέβαια δίνουμε βάρος στα άτομα με ειδικές ανάγκες και στην τρίτη ηλικία.  
  1. Συντήρηση των ήδη υπαρχόντων αθλητικών χώρων και προσπάθεια ίδρυσης νέων κέντρων άθλησης για τα παιδιά μας. Και βέβαια, δεν θα κάνουμε πίσω, συνεχίζοντας τον αγώνα που δίνουν οι Πειραιώτες για την κατασκευή γηπέδου της ιστορικής ομάδας του Εθνικού. 
  1. Πίσω, δεν θα κάνουμε και για την Πειραϊκή μας, την όμορφη και χιλιοτραγουδισμένη. Μια καταστροφική, πρώτα, για την υγεία των πολιτών επένδυση, λόγω των υψηλών ρύπων της ατμόσφαιρας. Καταστροφική για τις παραλίες κολύμβησης και προσβλητική για την ιστορική διαδρομή της ναυμαχίας της Σαλαμίνας και του ταφικού μνημείου του Θεμιστοκλή. Απορώ, πως σύμβουλοι της τωρινής Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα αυτοί που κατοικούν στην Πειραϊκή, συμφωνούν στην κατασκευή αυτού του έργου. 
Εμείς λέμε ξεκάθαρα ΟΧΙ στις προβλήτες στην Πειραϊκή. Το λιμάνι έχει όρια και εκεί πρέπει να μείνουν. Η Δημοτική περιουσία ανήκει στους Πειραιώτες και εμείς δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν. 

Τίποτε όμως, απ’ όλα αυτά φίλοι μου, δεν μπορώ να κάνω μόνος μου. Χρειάζομαι δίπλα μου ενεργούς ανθρώπους. Ανθρώπους που μεγάλωσαν, ζουν και εργάζονται σ’ αυτή την πόλη. Δεν σας κρύβω ότι κάποιοι συμπολίτες μας σχολιάζουν, λέγοντας: «Πως θα μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να ανταποκριθούν αύριο στις υποχρεώσεις του Δήμου; Όλοι τους δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Πού θα βρουν το χρόνο και για τα δημοτικά;» 
Είναι αστείο, πραγματικά, να ακούγεται αυτό. Είμαστε ενεργοί και με πάθος να παλέψουμε για τα καλύτερα. Λυπούμαστε, που δεν καταφέραμε να δουλέψουμε λίγα χρόνια και να καθόμαστε τα υπόλοιπα. Δεν είναι ο χρόνος που φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά τα έντονα θέλω και οι ριζικές αποφάσεις. Μας συγχωρείτε, που σπουδάσαμε και εργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια  με συνέπεια και πάθος. Το ίδιο αυτό πάθος σκοπεύουμε να επιδείξουμε και για τα προβλήματα της πόλης μας. Ο Πειραιάς – το πρώτο λιμάνι της χώρας – έπρεπε να είναι: ΠΟΛΗ – ΠΡΟΤΥΠΟ. 
Και, τώρα, ήρθε η στιγμή όλοι μαζί να την κάνουμε. 
ΠΡΟΤΥΠΟ στην καθαριότητα 
ΠΡΟΤΥΠΟ στο κυκλοφοριακό 
ΠΡΟΤΥΠΟ στον τουρισμό 
ΠΡΟΤΥΠΟ στην ανάπτυξη 
ΠΡΟΤΥΠΟ στη ναυτιλία (που ακόμη και τα Ποσειδώνια έχουν φύγει από τον φυσικό τους χώρο) 

Γιατί άλλες πόλεις μπόρεσαν και τα κατάφεραν και εμείς όχι; 
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! 
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ! 
Κανείς δεν γνωρίζει τα πάντα και κανείς δεν είναι ειδικός σε όλα. Αν σας ακούσουμε όμως πρώτα, θα βρούμε κοινές λύσεις και θα προσπαθήσουμε να τις αξιοποιήσουμε και να τις υλοποιήσουμε.
Γι’ αυτό, σας καλούμε να μας ανοίξετε τα σπίτια σας. Καλέστε μας στους συλλόγους σας, γνωρίστε μας στους φίλους σας, στους συγγενείς σας, στους συνεργάτες σας. Ας γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια απ όλους μας. Όλοι μαζί, ευαισθητοποιημένοι και με κοινή δημοτική στρατηγική, μπορούμε να κάνουμε την ευχάριστη διαφορά. 
Βοηθήστε μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας. Θέλουμε να είστε συνοδοιπόροι σε αυτό τον αγώνα, όχι μόνο τον προεκλογικό, αλλά, κυρίως, τον μετεκλογικό. 
Άλλωστε στον Πειραιά μας όλοι ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.  
Στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας μας, στην καθημερινότητά μας. Συναντιόμαστε τις Κυριακές στο γήπεδο της Πειραιώτικης ομάδας μας, της ομάδας της καρδιάς μας, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. 
ΖΗΤΩ λοιπόν, με απόλυτο σεβασμό, την ψήφο σας και όταν, πρώτα ο Θεός, εκλεγώ - από εσάς βέβαια - ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να προσπαθήσω ως άνθρωπος, πρώτα, και ως Δήμαρχος, μετά, να κάνω τα λιγότερα λάθη.     
 Σας ευχαριστώ από καρδιάς.>>

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: οι Βουλευτές της Ν.Δ. Κωνσταντίνος  Κατσαφάδος και Ιωάννης Τραγάκης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρώην υπουργός Αναστάσιος Νεράντζης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πειραιά "Μας ενώνει ο Πειραιάς" Αναστάσιος Κάρλες, οι πολιτευτές της Α' Πειραιώς και Νήσων Σπυρίδων Σπύρος και Αναστάσιος Αβραντίνης, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π. Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Πλατανησιώτης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Σταματογιάννης, μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.
 Οι υποψήφιοι για το Περιφερειακό Συμβούλιο : Ευαγγελία  Γιαννακάκου, Αρετή  Κρητικού, Ευγενία  Μπαρμπαγιάννη και Σαράντος Ευσταθόπουλος, ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Περάματος Ιωάννης Λαγουδάκος, ο υποψήφιος δήμαρχος Ύδρας Ελευθέριος  Κεχαγιόγλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδος (ΕΝΟΕ) Ιωάννης Πατινιώτης, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ. Ηλίας Μάκρας, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων, Σωματείων και φορέων της πόλης καθώς  και πλήθος κόσμου.  

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ








1 ΑΓΡΑΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΓΡΑΜ. ΟΔΟΝΤ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


2 ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Ν.


3 ΑΡΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ ΠΕΙΡΑΙΑ


4 ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ


5 ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


6 ΒΕΝΙΕΡΗ-ΤΣΙΜΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΖΑΝΕΙΟΥ


7 ΒΗΧΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


8 ΒΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ-ΓΡΑΜ. ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


9 ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


10 ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΕΛΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ


11 ΒΡΟΥΒΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ


12 ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


13 ΚΑΒΑΤΖΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ


14 ΚΑΛΑΒΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ


15 ΚΑΛΑΓΙΑ - ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΔΕΠ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


16 ΚΑΛΑΙΝΤΖΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ


17 ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ


18 ΚΑΛΟΣΚΑΜΗ ΛΙΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ


19 ΚΑΜΑΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ


20 ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΣ ΟΛΠ


21 ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ


22 ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΝΤΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


23 ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ


24 ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΛΟΥΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ


25 ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ


26 ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ ΣΟΥΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - πρ. ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΡΟΥ


27 ΜΑΜΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ


28 ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ


29 ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ π. ΑΝΤΙΠΡ. ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ -π.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


30 ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ


31 ΜΑΡΟΥΚΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ


32 ΜΟΥΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ.ε.α.


33 ΜΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ - Γ.Γ.ΝΟΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


34 ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ'ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΟ


35 ΜΠΙΛΙΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


36 ΜΠΟΝΤΡΟΜΠΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ


37 ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ


38 ΜΩΡΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ


39 ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ


40 ΞΙΦΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


41 ΞΥΠΟΛΙΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ε.α.


42 ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ


43 ΠΑΣΑΛΑΡΗ ΚΑΙΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


44 ΠΕΤΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ


45 ΠΟΛΥΠΑΘΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ


46 ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ -π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε΄ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ


47 ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ


48 ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΣ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ


49 ΤΣΙΓΚΟΛΗ ΡΑΝΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΝΗΟΓΝΩΜΟΝΑ


50 ΤΣΟΝΑΤΟΥ ΠΕΡΣΑ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ


51 ΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΦΥΣΙΚΟΣ


52 ΦΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


53 ΧΑΡΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΕΠΙΤ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


54 ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΑ ΙΑΤΡΟΣ


55 ΧΑΤΖΗΚΑΝΝΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΛΟΙΑΡΟΣ Π.Ν. ε.α.


56 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ


57 ΧΡΥΣΟΦΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ








ΥΠΟΨ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Α' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ


ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΛΕΚΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΜΟΣΧΟΒΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΑΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΥΛΟΜΕΣΙΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ - ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΝΟΔΕ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ
ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΤΑΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΤΕΣΣΕΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΠΟΠΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΑΞΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΥΠΟΨ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Β' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ


ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ
ΑΝΔΡΕΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡ. ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΊΤΗΣ
ΖΕΡΒΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
ΚΟΡΚΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΜΠΑΛΑ ΕΛΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ ΡΩΞΑΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΤΣΑΚΑΛΙΑΝ ΟΒΑΝΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΥΠΟΨ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Γ' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ


ΒΑΡΟΥΞΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΓΚΕΝΑ ΣΤΕΛΛΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ
ΥΠΟΨ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Δ' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ


ΓΑΡΔΟΥΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΥΠΟΨ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Ε' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ


ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΓΚΙΤΑΚΟΥ ΞΑΝΘΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΔΑΣ
ΚΑΜΠΟΛΗ ΝΑΤΑΣΑ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΚΟΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
ΠΕΤΡΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΠΡΟΥΝΙΑΣ ΒΛΑΣΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ- ΓΡΑΜΜ. ΟΝΝΕΔ ΠΕΙΡΑΙΑ