Latest News

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Power of love: Παραδέχθηκαν ότι είχαν σχέση πριν το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Power of love η Μαρία Μπακοδήμου συγκέντρωσε τους παίκτες για να μιλήσουν για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες για τη σχέση δύο παικτών. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όπως είπε η παρουσιάστρια, έστειλαν στην παραγωγή, φωτογραφία που δείχνει δύο παίκτες του σπιτιού να γνωρίζονται από πριν.
Ο Γιάννης Κοπιδάκης ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου που δεν μπόρεσα να πω την αλήθεια από την αρχή. Με την Αργυρώ όντως είχαμε σχέση, όμως όταν ήρθα εδώ, δεν είχαμε σχέση. Όταν την είδα στο διπλανό σπίτι, δεν το πίστευα. Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω», είπε ο Γιάννης.
Ο Γιάννης ξέσπασε σε κλάματα, ενώ παραδέχτηκε ότι εκείνος έφταιγε για τον χωρισμό τους.
Στην συνέχεια τα δύο σπίτια συνδέθηκαν μέσω skype και με την Αργυρώ Τσοριανού για να τοποθετηθεί στο θέμα και εκείνη.
«Ζητώ συγγνώμη σε όλους και στα αγόρια και στα κορίτσια», ήταν τα πρώτα λόγια της, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε, «είχαμε χωρίσει μήνες πριν για έναν σοβαρό λόγο που ήταν υπεύθυνος ο Γιάννης, όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν ήξερα ότι θα είναι και αυτός».
Οι συμπαίκτες και των δύο στην αρχή φάνηκαν συγκινημένοι με την ιστορία τους, αλλά μετά ανέφεραν ότι είναι άδικο να συνεχίσει ο Γιάννης να είναι στο σπίτι και η Αργυρώ να έχει ελπίδες να γυρίσει πίσω, αν την ψηφίσει το κοινό.