Latest News

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

"Μπούμερανγκ" τα προεκλογικά σόου Μώραλη (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Από τον Κύρο Παληκάρη

"Μπούμερανγκ" δείχνουν να γυρίζουν οι φιέστες με τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του απερχόμενου και υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Μώραλη στις...
Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά. 

Αν και εξαφανισμένος καθ'ολη τη διάρκεια της θητείας από τις γειτονιές της πόλης, ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος σχεδίασε να ξεκινήσει την προεκλογική του καμπάνια με τη διοργάνωση εκδηλώσεων διαλόγου με τους κατοίκους, μέχρι τώρα οι τρεις πρώτες εκδηλώσεις σε Α', Β' και Γ' Δημοτικές Κοινότητες φαίνεται ότι δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο. 
Τα προεκλογικά σόου  χάλασαν από την παρουσία δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και ενεργών πολιτών  που διαμαρτύρονταν για τα πεπραγμένα και μη, της απερχόμενης δημοτικής αρχής Πειραιά.
Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, καθώς οι ανοικτές συγκεντρώσεις με τους κατοίκους και φορείς της πόλης θα έπρεπε να είχαν νόημα να είχαν πραγματοποιηθεί νωρίτερα πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2019 και όχι μετά κι ενώ ο απερχόμενος Δήμαρχος έχει ανακοινώσει εκ νέου την υποψηφιότητα και να έχει ξεκινήσει την προεκλογική του καμπάνια.

Το πιο παράδοξο είναι ότι τώρα ο συνδυασμός της πλειοψηφίας "Πειραιάς Νικητής" βγαίνει με ανακοινώσεις και διαμαρτύρεται γιατί κάποιοι θεωρούν ότι χαλούν το σόου με τις προεκλογικές συγκεντρώσεις που υποτίθεται ότι διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά.


Για την ιστορία, υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συγκέντρωση με τους κατοίκους της  Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» στο Νέο Φάληρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

"Πειραιάς Νικητής": "Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε"! (ΕΙΚΟΝΕΣ) - REPORTAZ NET 


 ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Διάλογος-φιάσκο με υποψήφιους κλακαδάρους! - REPORTAZ NET 



Η δεύτερη εκδήλωση διαλόγου πραγματοποιήθηκε με τους πολίτες της Α' Κοινότητας  στο Ναυτικό Μουσείο. 


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

 Πολιτικό «μπούλινγκ» σε ενεργούς πολίτες του Πειραιά - REPORTAZ NET 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Διάλογος-φιάσκο με υποψήφιους κλακαδάρους! - REPORTAZ NET 

"Δεν μασάνε" οι κάτοικοι της Πειραϊκής από τη γηπεδική συμπεριφορά του Δημάρχου και των οπαδών του! - REPORTAZ NET 


Η τρίτη (και φαρμακερή) εκδήλωση διαλόγου με τους κατοίκους της Β' Δημοτικής Κοινότητας πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θέατρου. 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Ομολογία Μώραλη για την κρουαζιέρα στην Πειραϊκή: Δηλώνει πως δεν είναι αντίθετος, χωρίς να έχει μελέτη! - REPORTAZ NET 

 "Mπούλινγκ" Μώραλη σε ανοικτό διάλογο με τους δημότες - REPORTAZ NET 



@ ΧΙΧΙΧΙ...