Latest News

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Πωλείται η πολυτελέστατη παραθαλάσσια βίλα στη Σαρωνίδα του γνωστού βιομήχανου Γιώργου Νίκα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Να πουλήσει την πολυτελέστατη παραθαλάσσια βίλα του στη Σαρωνίδα έχει αποφασίσει ο γνωστός βιομήχανος Γιώργος Νίκας...

Ο ίδιος ανέθεσε ήδη την πώληση του συγκεκριμένου ακινήτου του σε γνωστό μεσιτικό γραφείο της Αθήνας.
Τα χρήματα τα οποία ζητάει είναι τόσο πολλά, η αγγελία κάνει λόγο για 11 εκατ. ευρώ, ώστε οι μεσίτες αναζητούν τους υποψήφιους αγοραστές εκτός Ελλάδος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας, η βίλα εκτείνεται σε 755τμ. και βρίσκεται μέσα σε ένα μεγάλο κτήμα 8 στρεμμάτων, γεμάτο λουλούδια, ψηλά δέντρα και γκαζόν, που περιποιούνται δύο κηπουροί . Το κτήμα έχει μια μεγάλη πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδο του τένις και μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου (5Χ5). Ενώ, στην παραθαλάσσια πλευρά του αρκεί να ανοίξει κανείς μία πόρτα για να βρεθεί απ’ ευθείας στη θάλασσα.
 
Ο Γιώργος Νίκας είναι γιος του Παναγιώτη Νίκα ιδρυτού της παραδοσιακής βιομηχανίας αλλαντικών «Νικας», που κυριάρχησε για πολλα χρόνια στην αγορά.
 
Ο 55χρονος γιος του ιδρυτού σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα και προχώρησε το 2007 στη δημιουργία της εταιρείας «Μέγας Γύρος» με έδρα τον Ασπρόπυργο, η οποία τροφοδοτεί σήμερα 1000 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Η ίδια εταιρεία έχει επεκταθεί και στις ΗΠΑ, όπου λειτουργεί εργοστάσιο και έχει ανοίξει και μεγάλη αλυσίδα από εστιατόρια με την επωνυμία «GRK».
Μάλιστα, θεωρείται ως η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής γύρου στην Ευρωπη, παράγοντας από μέρα σε μέρα 40 τόνους γύρο, 850 χιλ. σουβλάκια και 10 τόνους κρεατοσυσκευασμάτων.
Οι μεσίτες έχουν ειδοποιήσει το Γιώργο Νίκα ότι είναι δύσκολο η ιδιοκτησία του στη Σαρωνίδα να πιάσει τα 11 εκατ.
Οι ίδιοι του πρότειναν να κατεβάσει την τιμή πώλησης στα 8 εκατ. , χωρίς όμως να τον πείσουν ...