Latest News

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Κωμικοτραγικές σκηνές στο Κολωνάκι: Υπαστυνόμος έδειρε πωλήτρια επειδή δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές του ορέξεις!

Υπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ. επιτέθηκε και έσπασε στο ξύλο νεαρή υπάλληλο καταστήματος, γιατί δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές του ορέξεις...
στο Κολωνάκι.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε κατάστημα της Πατριαρχου Ιωακείμ. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», ο υπαστυνόμος, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Νοτιοανατολικής Αττικής, μπήκε στο καφέ που εργάζεται η κοπέλα και της επιτέθηκε με άγριες σεξουαλικές διαθέσεις. 
Η υπάλληλος έντρομη αντιστάθηκε και ο αστυνομικός, που θολωμένος από το σεξουαλικό του πάθος μεταμορφώθηκε από υπερασπιστή του νόμου σε παραβάτη της, όρμηξε και άρχισε να τη χτυπά με μανία.
Από τις φωνές μαζεύτηκε κόσμος, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και περιπολικό της Άμεσης Δράσης μετά από υπόδειξη πολιτών και του θύματος κατέφτασε στο σημείο και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπεδες στον δράστη.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα, όμως όταν διαπιστώθηκε ότι είναι ένστολος, που φέρει τον βαθμό υπαστυνόμου και υπηρετεί σε υπηρεσία της Νοτιοανατολικής Αττικής, ο φάκελος της υπόθεσης πέρασε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.