Latest News

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΣΟΚ: Αστυνομικός πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο, μικρό σκυλάκι στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το βίντεο είναι σοκαριστικό. Δείχνει έναν αστυνομικό  δίχως κανένα λόγο να πυροβολεί στο κεφάλι ένα τσιουάουα... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Το φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στην κομητεία Φόνκερ του Αρκάνσας των ΗΠΑ.
 Το σκυλάκι σφαδάζει, χτυπιέται και κουλουριάζεται από τον πόνο και το σοκ.
Όλα άρχισαν όταν ο αστυνομικός Κινάν Ουάλας πήγε στην οικία του Νταφ Κάναντι και του ζήτησε να βγει έξω για να μιλήσουν.
Στην αυλή του σπιτιού του Νταφ, έπαιζαν ελεύθερα τα δυο μικρόσωμα τσιουάουα του. Έτρεχαν στο γκαζόν και γαύγιζαν κουνώντας τις ουρές τους. Τότε ο Κινάν χωρίς κανένα λόγο και αιτία, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε το ένα από τα σκυλιά τη Ρίσες, στο κεφάλι.
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Φόκνερ ανακοίνωσε ότι θα επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στον αστυνομικό. «Ο κ. Ουάλας είχε πολλές ευκαιρίες να αποκλιμακώσει το περιστατικό και δεν το έκανε. Το Αστυνομικό Τμήμα θλίβεται βαθιά για ότι συνέβη και ζητά συγγνώμη από όλα τα πρόσωπα που επηρεάστηκαν από τις πράξεις του αστυνομικού» ανέφερε η ανακοίνωση.
Το σκυλάκι τελικά κατάφερε να επιζήσει. Η σφαίρα του τσάκισε το σαγόνι, αλλά μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση ο κτηνίατρος το έσωσε. Το σκυλί αναρρώνει.