Latest News

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ψωμόπουλος- Ρία Αντωνίου: Τι λέει ο ιατροδικαστής- Ο «ρόλος» γνωστής τραγουδίστριας

Σε άνευ προηγουμένου σίριαλ, με βαριές εκατέρωθεν κατηγορίες, εξελίσσεται η καταγγελία για βιασμό που έκανε η Ρία Αντωνίου εναντίον του πρώην συντρόφου της Χρήστου Ψωμόπουλου...

Μέτα το ξανθό μοντέλο, ήταν χθες η σειρά του 39χρονου επιχειρηματία να εξαπολύσει κατά μέτωπο επίθεση, υποστηρίζοντας μέσω του περιβάλλοντός του πως το εκρηκτικό μοντέλο τον κατήγγειλε στην Αστυνομία ουσιαστικά για να τον εκδικηθεί, επειδή τον άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο με γνωστή τραγουδίστρια!
Ο 39χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών δεν είχε εντοπιστεί έως αργά χθες το βράδυ, βγάζει ουσιαστικα ψεύτρα την καλλονή πρώην σύντροφό του και παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου αλλά και το αμέσως επόμενο πρωί, οπότε το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα με την 30χρονη, τράβηξε χωριστούς δρόμους.
Συγκεκριμένα, όπως διέρρεε από άτομα από το φιλικό περιβάλλον του γνωστου για τις ερωτικές του περιπέτειες επιχειρηματία, η συνάντηση που φέρεται ότι οδήγησε στον βιασμό της Ρίας Αντωνίου δεν έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως κατάθεσε η ίδια, αλλά σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι. Εκεί, σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστηρίζει ο Χρήστος Ψωμόπουλος, οι δύο τους είχαν κλείσει ραντεβού για να μιλήσουν για τη σχέση τους, η οποία τον τελευταίο καιρό περνούσε κρίση.
Το τηλεφώνημα γνωστής τραγουδίστριας και η παθιασμένη συνεύρεση
Το Σάββατο, όμως συνέβη κάτι απρόσμενο, που πυροδότησε την οργή της «καυτής» ξανθιάς.Σύμφωνα με τον 39χρονο επιχειρηματία, η δίμετρη καλλονή τον έκανε τσακωτό την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με γνωστή τραγουδίστρια, με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών! Ακολούθησε ομηρικός καβγάς, όμως στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και το ζευγάρι τα ξαναβρήκε!
Το πρωί της Κυριακής, την ώρα που οι δύο τους έπιναν τον καφέ τους, έπεσε ξανά στα… τραπέζι το όνομα της γνωστής τραγουδίστριας, με συνέπεια να ακολουθήσει και δεύτερος γύρος «εχθροπραξιών». Όμως, και αυτήν τη φορά το ζευγάρι συμφιλιώθηκε, με τον επιχειρηματία να μένει ήσυχος πως όλα είναι μέλι γάλα με την 30χρονη! Κατά τον Ψωμόπουλο, στη συνέχεια το δίμετρο μοντέλο έφυγε από το σπίτι λέγοντάς του πως πάει για καφέ με τις φίλες του, αλλά κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου τον κατήγγειλε για βιασμό!
Παράλληλα χθες, σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο 39χρονος επιχειρηματίας έστειλε επιστολή στην ιστοσελίδα gοssίp-tv.gr, στην οποία αρνείται κατηγορηματικά ότι βίασε την καλλονή σύντροφό του και εξουσιοδοτεί τους πληρεξούσιους δικηγόρους του να ερευνήσουν την υπόθεση για να προβούν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.
«Δεν θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα, και στη ζωή του ανήλικου τέκνου μου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Ψωμόπουλος επικαλείται, τέλος, πως έχει στη διάθεσή του ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του, όπως υλικό από κάμερες, τα οποία σκοπεύει τις επόμενες μέρες να καταθέσει στην Εισαγγελία.
Τι υποστηρίζει το μοντέλο – Ο καβγάs
Η Ρία Αντωνίου, από την πλευρά της, στην κατάθεσή της στην Αστυνομία υπoστηρίζει ότι έγιναν τα ακριβώς αντίθετα από όσα ισχυρίζεται ο σύντροφός της. Ότι, δηλαδή, ο καβγάς που οδήγησε στον άγριο ξυλοδαρμό και στη συνέχεια στον βιασμό της, ξεκίνησε με αφορμή ένα… μήνυμα, το οποίο της έστειλε φίλος της στο κινητό της τηλέφωνο ενώ προσπαθούσε να τα ξαναβρεί με τον 39χρονο.
Συγκεκριμένα μόλις ο επιχειρηματίας κατάλαβε ότι το μοντέλο είχε ανοίξει διάλογο με ένα άτομο που δεν συμπαθούσε, άρχισε να τη χτυπά με τα χέρια του στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει η μύτη της.
Ύστερα από αυτό η Ρία Αντωνίου σκέφτηκε να φύγει, όμως αποφάσισε να μείνει με τον επιχειρηματία παρά το γεγονός ότι την πίεζε να κάνουν σεξ! Το επόμενο πρωί ο Ψωμόπουλος φέρεται ότι προσπάθησε εκ νέου να έρθει σε σεξουαλική επαφή με την Αντωνίου, ωστόσο εκείνη άρχισε να του λέει να και να εκλιπαρεί να μείνουν φίλοι και να διακόψουν τη σχέση τους με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να θολώσει και να τη βιάσει.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ξανθό μοντέλο, της επιτέθηκε πάλι ο επιχειρηματίας μόλις αντιλήφθηκε ότι ήθελε να ειδοποιήσει τους δικούς της και τη χτύπησε ενώ την έριξε και στο πάτωμα. Τελικά το μοντέλο κατάφερε και έφυγε , χωρίς το μπουφάν της και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.
Τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής εξέτασης
Τα λεγόμενα της ενισχύουν έως έναν βαθμό τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε στο σώμα του μοντέλου, εκδορές και αμυχές καθώς και ερυθρότητα στα επίμαχα σημεία. Ωστόσο θα χρειαστούν και περαιτέρω εργαστηριακές έρευνες προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένο συμπέρασμα.