Latest News

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Μπάχαλο στους ΑΝΕΛ: Διαγραφή-εξπρές της Κουντουρά! Το «καρφί» Καμμένου και τα πολιτικά ανταλλάγματα

Με μια αιχμηρή ανάρτηση ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος την διαγραφή της Έλενας Κουντουρά. Δείτε τι έγραψε
Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Νωρίτερα, η στήριξή της στην κυβέρνηση εκφράζει και επίσημα η Έλενα Κουντουρά, επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι ανάμεσα στους 6 βουλευτές που θα στηρίξουν την κυβέρνηση στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης.

Απαντώντας στον Πάνο Καμμένο η Έλενα Κουντουρά δηλώνει ότι «δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση».

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού» υποστηρίζει η Έλενα Κουντουρά.

Στον… δρόμο Κουντουρά και ο Κόκκαλης! Δίνει ψήφο εμπιστοσύνης

Δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έκανε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης.

Ψηφίζει δύο φορές και παραδίδει ο Παπαχριστόπουλος

«Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κατόπιν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσω την έδρα μου» διεμήνυσε  ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Για πολιτικά ανταλλάγματα σε Κουντουρά-Κόκκαλη μιλά ο Σγουρίδης

«Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε» διαμήνυσε ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης.
Αναφερόμενος στην Έλενα Κουντουρά και στον Βασίλη Κόκκαλη ο κ. Σγουρίδης εξέφρασε την άποψη ότι «έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα» για να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Όπως είπε, «από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα».
Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις της κ. Κουντουρά ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση, είπε ότι έτσι θέτει τον εαυτό της έκτος κινήματος.