Latest News

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Καταγγελία σοκ στην Εισαγγελία Βόλου: Μη-τέρα εκδίδει την κόρη της σε νησί των Σποράδων!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια μητέρα εξέδιδε την κόρη της στις...
Βόρειες Σποράδες.

Μετά από καταγγελίες, η Εισαγγελία διέταξε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν η μητέρα εξέδιδε την περίπου 18 ετών κόρη της.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με σκοπό τη διερεύνηση του αληθούς των καταγγελλόμενων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οικογένεια ελληνικής καταγωγής.
Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι του νησιού των Βορείων Σποράδων στο οποίο διαμένει η οικογένεια κατήγγειλαν λίγο πριν από τις γιορτές το περιστατικό υποστηρίζοντας ότι η μητέρα εκδίδει την κόρη της έναντι αμοιβής τους τελευταίους μήνες. Η έρευνα έχει ανατεθεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες και εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, για τη μητέρα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 18χρονη Ελληνίδα η οποία ζει με τους γονείς της σε νησί των Βορείων Σποράδων. Η μητέρα της φέρεται να την εκδίδει σε ντόπιους για διάφορα οικονομικής φύσεως ανταλλάγματα, ενώ ο πατέρας της φαίνεται να μην γνωρίζει το παραμικρό.