Latest News

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Πολυεκατομμυριούχος έμαθε ότι τα παιδιά δεν είναι δικά του 20 χρόνια μετά!

Ένας πολυεκατομμυριούχος έμαθε μετά από 20 ολόκληρα χρόνια ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας των...
παιδιών του!
Μια απίστευτη ιστορία η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί και σενάριο κάποιας κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκε στην Αγγλία.
 Όλα ξεκίνησαν όταν ο Richard Mason διαγνώστηκε με την σπάνια ασθένεια της κυστικής ίνωσης, μία σοβαρή γενετική διαταραχή που στερεί από τον πάσχοντα τη δυνατότητα να αποκτήσει με φυσικό τρόπο παιδιά.
Μέτα από αυτή την συνταρακτική αποκάλυψη τα βλέμματα στράφηκαν στην πρώην γυναίκα του που είχε «αποκτήσει» μαζί της τρία παιδιά. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1987 και χώρισε 20 χρόνια αργότερα. Τον Δεκέμβριο του 2016, ο Mason έμαθε από τον γιατρό του ότι δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να είναι ο φυσικός πατέρας των τριών αγοριών.
Κατά την διάρκεια του διαζυγίου η γυναίκα του Mason κατάφερε και απέσπασε από εκείνον ως διατροφή το αστρονομικό ποσό των 4 εκατομμυρίων στερλίνες. Τώρα ο επιχειρηματίας μήνυσε την πρώην σύζυγο του με σκοπό να ανακτήσει αυτό το ποσό πίσω. Μετά από πολλά κύματα του επιστράφηκε το ποσό των 250.000 στερλινών. Παρ’ όλα αυτά η συγκεκριμένη πράξη του Mason οδήγησε τους δύο από τους τρεις γιους του να μην του ξαναμιλήσουν.