Latest News

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Δημήτρης Καρύδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής!


Την απόφαση να μην συμμετάσχει με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης για τις επόμενες...
 εθνικές εκλογές.
Ειδικότερα, ο Δημήτρης Καρύδης, μέλος της Κ.Π.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από μια μακρά τιμητική διαδρομή, στη πρώτη γραμμή  για το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη, πήρα τη δύσκολη πολιτικά και επώδυνη συναισθηματικά απόφαση, να μην συμμετάσχω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Είναι αυτονόητο ότι με όλες μου τις δυνάμεις, θα συνεχίσω να στηρίζω την παράταξη μας, για να γίνει  πιο ισχυρή και πιο δυνατή. Για να κερδίσει στην μάχη που δίνει, για να βγει η χώρα από τα σημερινά της αδιέξοδα και να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον ελληνικό λαό και ειδικά για τους νέους.
Από το 2012 έως σήμερα έγιναν 4 εκλογικές αναμετρήσεις με πρωτοφανή σκληρότητα. Σε όλες πήρα μέρος με συνέπεια και αυταπάρνηση. Πιστεύω  ότι έχω ένα μικρό μερίδιο στον αγώνα για να μείνει η χώρα όρθια και η ιστορική παράταξη μας ζωντανή, παρά τον πόλεμο λάσπης και μίσους που δεχθήκαμε, κυρίως από τις δυνάμεις του λαϊκισμού, της ισοπέδωσης και της δημαγωγίας.
Σήμερα πρέπει όλοι να πάψουμε να είμαστε κολλημένοι και αμετακίνητοι σε παγιωμένους ρόλους και συνήθειες. Πάνω απ’ όλα πρέπει να ανοίξουμε δρόμους. Να δώσουμε χώρο και οξυγόνο, με την συμμετοχή και την ανάδειξη και άλλων στελεχών.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά και είμαι υπερήφανος γι αυτό.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα Παρών, στην προσπάθεια για ένα ισχυρό και ανεπτυγμένο οικονομικά Πειραιά. Όπως και στις μάχες για μια καλύτερη ζωή, με κοινωνική αλληλεγγύη και ανθρωπιά».
@ Κατά κοινή ομολογία και ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων, ο Δημήτρης Καρύδης είναι ένας από τους πιο αξιοπρεπείς και έντιμους πολιτικούς που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον Πειραιά.
Το Reportaz Net του εύχεται καλή συνέχεια σε ό, τι κι αν κάνει στο μέλλον...