Latest News

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Σάλος με το ζευγάρι που κάνει σεξ στην κορυφή της πυραμίδας του Χέοπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δανός φωτογράφος Αντρέας Χβιντ ανέβασε στον προσωπικό του ιστότοπο αλλά και στο youtube, ένα βίντεο που έχει εξαγριώσει τους Αιγύπτιους. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δείχνει βράδυ έναν άνδρα και μια γυναίκα να σκαρφαλώνουν στην πυραμίδα και στη συνέχεια να ξεγυμνώνονται και να κάνουν σεξ στην κορυφή της.
Όπως ήταν φυσικό οι αρχές της Αιγύπτου εξαγριώθηκαν και έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να εξακριβώσουν πότε συνέβη το περιστατικό.
Ο Ασράφ Μόχι, γενικός διευθυντής του αρχαιολογικού χώρου στο οροπέδιο της Γκίζας, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι το βίντεο είναι πλαστό, αφού τα μέτρα ασφάλειας στην περιοχή είναι πολύ αυστηρά και υπάρχει παντού φωτισμός.
«Οι πυραμίδες είναι τα πιο σημαντικά ιστορικά μνημεία στον κόσμο», δήλωσε ο Μόχι. «Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές φιλοδοξίες και πάθη όταν θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους γι' αυτές»
Τώρα οι αρχές εξετάζουν και το γεγονός το βίντεο να είναι πλαστό και να μην έχει συμβεί κάτι τέτοιο στην κορυφή της πυραμίδας του Χέοπα. Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι το βίντεο είναι αυθεντικό και ότι πολύ απλά το ζευγάρι δωροδόκησε τους φύλακες για να τους αφήσουν να ανέβουν επάνω.