Latest News

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Βίντεο ντοκουμέντο από την διαφυγή των δραστών της επίθεσης στον ΣΚΑΪ

Κάμερα ασφαλείας από την ταράτσα του κτηρίου κατέγραψε τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης,  διέφυγαν από τα γραφεία του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο τα ξημερώματα της Δευτέρας.. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για το αυτοκίνητο που βρέθηκε φλεγόμενο σε δρόμο των Πετραλώνων, είχε κλαπεί από την περιοχή της Νέας Ιωνίας και «φορούσε» πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας από ίδιο Ι.Χ. αυτοκίνητο που δεν «απασχολούσε» τις Αρχές. 
Οι δράστες φαίνεται στο βίντεο, που δημοσιεύει η Καθημερινή, ότι κινούνται επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου στο ρεύμα προς Πειραιά και αφού τοποθέτησαν τη βόμβα στο μεταλλικό κιγκλίδωμα, στο πλάι του δρόμου, διέφυγαν κάνοντας αναστροφή στο φανάρι, έξω από το κτήριο.με την πρώτη εκτίμηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, με βάση και το υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, είναι ότι στην τρομοκρατική επίθεση συμμετείχαν πέντε με επτά άτομα.
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία «ξεσκονίζει» όλους τους γνωστούς «παίκτες» του αντάρτικου πόλεως, καθώς τόσο ο κατασκευαστής της βόμβας ήταν έμπειρος, όπως και τουλάχιστον ένα από τα άτομα της επιχειρησιακής ομάδας, καθώς πρόκειται για χτύπημα υψηλής επικινδυνότητας.