Latest News

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Δήμος Πειραιά : Πιο βαρετά και αδιάφορα ... πεθαίνεις! - Αυτή ήταν ίσως η χειρότερη συνεδρίαση της χρονιάς

Από τον Κύρο Παληκάρη

Φλυάρες και ανούσιες τοποθετήσεις, ανυπαρξία επιχειρημάτων με αδιάφορα ευχολόγια, τόσο από την πλειοψηφία, όσο και από την αντιπολίτευση...

κυριάρχησαν στην τελευταία συνεδρίαση που θέτει υποψηφιότητα για μια από τις πιο χειρότερες ή τουλάχιστον τις πιο βαρετές του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

 Όσοι έτυχε να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση θα κουράστηκαν να ακούν μονόλογους χωρίς νόημα από τους δημοτικούς συμβούλους παρά το γεγονός ότι ανάμεσα στα 51 θέματα της ημερήσιας διάταξης υπήρχαν ορισμένα που θα μπορούσαν ν' αποτελέσουν αφορμή για επικοιδομητική συζήτηση.
Οι παρόντες αιρετοί απροετοίμαστοι και αδιάβαστοι ή απλά αδιάφοροι  φαίνεται δεν είχαν να πούμε κάτι ενδιαφέρον για θέματα, όπως για την Έγκριση Απολογισμού, Ισολογισμού και Πεπραγμένων για το 2017 της ΚΟΔΕΠ και του Ο.Π.Α.Ν.
Σίγουρα οι δύο δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Πειραιά έχουν ν' αντιμετωπίσουν τα δικά τους λειτουργικά  προβλήματα και έχουν να κάνουν πολλά  βήματα ακόμα προκειμένου να βελτιωθούν στο μέλλον για ν' ανταπεξέλθουν στοιχειωδώς στο ρόλο  και την αποστολή τους.
 Ωστόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι, ιδίως από την αντιπολίτευση που υποτίθεται ελέγχουν τη διοίκηση του Δήμου Πειραιά, είτε έχουν πλήρη άγνοια είτε αδιαφορούν εντελώς και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ρωτήσουν τουλάχιστον τους εργαζόμενους ή σκόπιμα δεν λένε κουβέντα  για τα κακώς κείμενα, αφήνοντας την πλειοψηφία να νομίζει ότι όλα βαίνουν καλώς, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο...

@ Άσχετοι ή αδιάφοροι; Αν και δεν αποκλείται να συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα!