Latest News

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Θρίλερ με την 18χρονη Μαριάννα: Εξαφανίστηκε όταν θα συναντούσε εκείνον που γνώρισε από το Facebook!

Ώρες αγωνίας για οικογένεια  που αναζητά τις τελευταίες ώρες την κόρη της η οποία έχει εξαφανιστεί ...
στα Χανιά.
Η 18χρονη Μαριάννα έφυγε το βράδυ της Πέμπτης από το σπίτι της και δεν έχει δώσει σημεία ζωής,  με τους δικούς της να ζουν ένα θρίλερ, περιμένοντας εναγωνίως νέα από το παιδί τους.
Ο πατέρας της έχει ήδη ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές, δηλώνοντας την εξαφάνιση της Μαριάννας ,σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και πλέον έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της 18χρονης.
Σύμφωνα πάντα με τον πατέρα η κόρη του έφυγε έχοντας πάρει μαζί της κάποια ρούχα, το laptop και το κινητό της τηλέφωνο. Όμως παρά τις αμέτρητες κλήσεις στο τηλέφωνο της από την οικογένεια της, αυτό παραμένει κλειστό.
Ωστόσο η οικογένεια ανησυχεί και για έναν ακόμη λόγο. Καθώς ο πατέρας της αναφέρεται και σε ένα άτομο από το Facebook που ενδεχομένως να έχει παίξει ρόλο στην εξαφάνιση της κόρης του.
«Η κόρη μου, μου είχε πει για ένα αγόρι, που δεν έμενε Κρήτη και είχε γνωρίσει μέσω Facebook. Μάλιστα μας είχε πει ότι θα ερχόταν στα Χανιά για να τον γνωρίσουμε στις 13 του μήνα, δηλαδή χθες, ημέρα δηλαδή που εξαφανίστηκε. Όμως όχι μόνο δεν τον γνωρίσαμε αλλά χάσαμε την κόρη μου» ανέφερε στο neakriti.gr.