Latest News

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

KOYIZ: Ποιοι προτείνονται για υποψήφιοι Δήμαρχοι Πειραιά (Μόνο για υποψιασμένους)

Από τον Κύρο Παληκάρη

Ποιος γνωστός Πειραϊκός - Ναυτιλιακός Συντάκτης προτείνεται να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τη στήριξη...
του ΣΥΡΙΖΑ;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από πηγές κάτω στον λιμάνι του Πειραιά, πρόκειται για όνομα - έκπληξη δημοσιογράφου, ο οποίος είναι άφθαρτος πολιτικα και γνωρίζει καλά τα προβλήματα της πόλης.

Μάλιστα, σε περίπτωση που αρνηθεί ο δημοσιογράφος, υπάρχει εναλλακτική πρόταση με ρεπόρτερ  γένους θηλυκού!

Παράλληλα μαθαίνουμε πως το όνομα άλλου γνωστού Πειραιώτη δημοσιογράφου ακούγεται ότι προτείνεται για υποψήφιος Δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ.

Οι εισηγητές των προτάσεων έχουν κοινό σκεπτικό ότι οι δύο δημοσιογράφοι μπορούν να αντιμετωπίσουν τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έχει στηρίξει σε μεγάλο βαθμό την επανεκλογή του στο επικοινωνιακό επίπεδο, αφού δεν έχει να παρουσιάσει κάποιο σημαντικό μεγάλο έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, στην περίπτωση που οι ηγεσίες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ  αποδεχθούν αυτές τις υποψηφιότητες από ανθρώπους του Τύπου εν όψει των επερχόμενων εκλογών, τότε εκτιμάται πως δεν θα έχουμε έναν δημοσιογραφικό "εμφύλιο" κάτω  στο λιμάνι, καθώς οι δύο δημοσιογράφοι είναι φίλοι και θα συνεργαστούν για να στηρίξουν ο ένας τον άλλον στο δεύτερο γύρο αν έχουν απέναντι άλλον τρίτο υποψήφιο...

@ Ποιοι μωρό ποιοι είναι οι υποψήφιοι δημοσιογράφοι;
 Ε ρε γλέντια!