Latest News

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Αυτοί είναι οι τρεις Έλληνες μέλη διεθνούς καρτέλ κοκαΐνης! Ανάμεσα τους γιος πασίγνωστης αστρολόγου! (EIKONA)

Έχοντας καλύψει τα μάτια τους και τα ονόματά τους, καθώς η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης, οι αρχές του Ισημερινού δημοσίευσαν τις φωτογραφίες  των Ελλήνων συλληφθέντων που...
συμμετείχαν στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης σε Εκουαδόρ και Ελλάδα.
Ο ένας μάλιστα από τους Έλληνες λέγεται πως είναι γιος γνωστής αστρολόγου.
Σε ό,τι αφορά τους συλληφθέντες στην Ελλάδα, ηλικίας 41, 42 και 63 ετών, οι Αρχές εκτιμούν ότι είχαν επιφορτιστεί με τον ρόλο του εξοπλισμού των σκαφών, συνήθως ιστιοπλοϊκών με τα οποία γινόταν η διακίνηση, τον εφοδιασμό τους με εργαλεία και βοηθητικούς χώρους, καθώς και την αναζήτηση πληρωμάτων, τον καθορισμό του προορισμού και τον συντονισμό εν γένει της επικείμενης μεταφοράς.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 63χρονος και ο 41χρονος, ήταν υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό, οργάνωση, χρηματοδότηση και μεθόδευση της θαλάσσιας μεταφοράς με το ιστιοπλοϊκό σκάφος μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, από το Εκουαδόρ στην Αυστραλία. Άμεσος συνεργάτης αυτών ήταν ο 42χρονος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον έλεγχο και διεκπεραίωση των λεπτομερειών και διαδικασιών της επικείμενης μεταφοράς (έλεγχος καταλληλόλητας σκάφους, ανεύρεση skippers αυτού).
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ