Latest News

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Φρίκη: Της έκοψε τα χέρια με τσεκούρι και τα άφησε στο δάσος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζηλιάρης σύζυγος κατηγορείται μετά από καταγγελία της συζύγου του στην Αστυνομία για κακοποίηση, την οδήγησε στο δάσος και της έκοψε τα χέρια με τσεκούρι. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

«Με οδήγησε στο δάσος. Μου είπε ‘βάλε τα χέρια του στον κορμό του δέντρου. Έκλαιγα, ούρλιαζα, τον παρακαλούσα. Μου είπε να κοιτάξω αλλού και ξεκίνησε να κόβει τα χέρια μου με ένα τσεκούρι». Αυτά δήλωσε στο BBC η άτυχη γυναίκα από τη Ρωσία 
Η Ρωσία έχει μειώσει τις ποινές που επιβάλλονται σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας. Πιο αναλυτικά αν κάποιος καταγγελθεί για επίθεση κατά μέλους της οικογένειάς του, αλλά είναι η πρώτη τέτοια καταγγελία στο πρόσωπό του και το θύμα δεν χρειαστεί νοσηλεία, τότε θα του επιβληθεί ένα απλό πρόστιμο.
Έναν μήνα πριν από το τραγικό συμβάν ο σύζυγος της Gracheva, με τον οποίον έχουν δύο παιδιά, την είχε απειλήσει με ένα μαχαίρι, το οποίο της το είχε βάλει στο λαιμό επειδή πίστευε ότι τον απάταγε. Όταν η άτυχη γυναίκα τον κατήγγειλε στις αρχές, του επιβλήθηκε ένα απλό πρόστιμο 132 ευρώ.
Αφού έκοψε τα χέρια της Gracheva τα άφησε στο δάσος, οπού και τα βρήκε η Αστυνομία αφού συνέλαβαν το δράστη.
Στην συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν μόνο το δεξί της χέρι. Παρόλα αυτά η ιστορία της συγκίνησε πάρα πολύ κόσμο και συγκεντρώθηκαν πολλές δωρεές, οι οποίες εξασφάλισαν στην κοπέλα ένα βιονικό δεξί χέρι.