Latest News

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

"Αυτογκόλ" από τα αποδυτήρια για τη ΝΔ στον Πειραιά - Δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ο Βασίλης Κροκίδης

Με ένα "αυτογκόλ" από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αγώνα για τη διεκδίκηση του Δήμου Πειραιά...
τον Μάιο του 2019
Πριν καν καλά καλά ανακοινωθεί επισήμως από τη ΝΔ ο Βασίλης Κορκίδης έκλεισε το θέμα περί υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Πειραιά, που είχε ανοίξει με διαρροές - προαναγγελίες στον Τύπο.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς με ανακοίνωσή του με αναρτήσεις στα social media διευκρίνησε πως δεν θα είναι υποψήφιος: 
«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά δυστυχώς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ. Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».
Λίγες ημέρες νωρίτερα,ο κ. Κορκίδης φερόταν ν' ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πειραιά, σήμερα Δευτέρα.
Η ανακοίνωση έγινε αλλά αφορούσε στην... απόσυρση της υποψηφιότητας για το Δήμο Πειραιά.






ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά»
«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, δυστυχώς όμως οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ. Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους»


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κουστούμι     
@ Αυτό είναι ένα αυτογκόλ από τα αποδυτήρια για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος