Latest News

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο γκέι μοναχός που κάνει μακιγιάζ σε γυναίκες μοντέλα! (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κόντο Νισιμούρα είναι ένας 29χρονος ασκούμενος μοναχός που το μισό χρόνο ζει κλεισμένος σε μοναστήρι...
στην Ιαπωνία. 

Φοράει τα πορτοκαλί υφάσματα και ακολουθεί πιστά τη μοναστική ζωή παίρνοντας μέρος σε όλες τις τελετές του μοναστηριού, λίγο έξω από το Τόκιο. Στο μοναστήρι ρόλο ηγουμένου έχει ο πατέρας του Κόντο.
Τον υπόλοιπο μισό χρόνο όμως, ο Νισιμούρα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και εργάζεται ως make up artist βάφοντας μοντέλα κατά τη διάρκεια επιδείξεων μόδας στις πασαρέλες.
Ο ασκούμενος μοναχός δεν έκρυψε ποτέ του ότι είναι γκέι. Όταν παίρνει το ρόλο του μακιγιερ, βάφεται και εκείνος, φοράει κραγιόν ψεύτικες βλεφαρίδες και μάσκαρα και κυκλοφορεί με ψηλά τακούνια.
Ο ίδιος λέει ότι δεν τον ενοχλεί η διπλή ζωή που κάνει το χρόνο: «Είμαι αυτός που είμαι και με έχω αποδεχτεί. Με έχουν αποδεχτεί και στο μοναστήρι μου. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Όταν ήμουν μικρός το μυστικό μου ήταν να κλείνομαι στο μπάνιο και να βάφομαι μόνος μου με τα βαφτικά της μητέρας μου. Έτσι έμαθα την τέχνη του μακιγιάζ.»
Στα 18 του αγόρασε το πρώτο σετ βαφτικών και παρακολούθησε μαθήματα δίπλα σε επαγγελματίες μακιγιέρ. Λίγο αργότερα μπήκε στο μοναστήρι. Εκεί ένας μοναχός του μίλησε και του είπε: «Συχνά οι Ιάπωνες μοναχοί έξω από το μοναστήρι φοράμε πολιτικά ρούχα. Πολλοί μάλιστα έχουν και δικές τους δουλειές. Η σεξουαλικότητα σου είναι το λιγότερο που μας ενδιαφέρει από τη στιγμή που είσαι ένας καλός άνθρωπος και σωστός μοναχός».
Με τα λόγια αυτά του μοναχού, ο Νισιμούρα, απελευθερώθηκε όπως λέει. «Στο βουδισμό το βασικό μήνυμα είναι να νιώθεις ευτυχία, να αισθάνεσαι ισορροπημένος μέσα στις καρδιές σου και να μοιράζεις αυτή την ευτυχία»