Latest News

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Η μεγάλη αποτυχία της Δημοτικής Αρχής Μώραλη


Η αποτυχημένη θητεία του Μώραλη φαίνεται ότι αναγνωρίζεται πλέον από εχθρούς και φίλους, ακόμα και από τους συντάκτες με...
ή χωρίς ψευδώνυμα σε ανώνυμα sites που αποθεώνουν για δικούς τους λόγους καθημερινά τη Δημοτική Αρχή Πειραιά. 

Στην προσπάθεια τους κάποιοι, οι  γνωστοί-άγνωστοι  με παρελθόν, να κάνουν τα παπαγαλάκια  του Γιάννη Μώραλη έφτασαν στο σημείο να του κάνουν την καλύτερη δυσφήμιση. Αναγνωρίζουν έστω και με καθυστέρηση πλέον το προφανές. Ότι η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη ΔΕΝ κατάφερε να κάνει έργα στον Πειραιά μέσα σε τέσσερα χρόνια.
Ο Γ. Μώραλης προεκλογικά το Μάρτιο του 2014 είχε δεσμευτεί μεταξύ άλλων για 35.000 νέες θέσεις εργασίας στον Πειραιά. Οι παροικούντες όμως την Ιερουσαλήμ γνωρίζαμε ότι ο Γιάννης Μώραλης ήταν ακόμα ένας πολιτικός που έλεγε λόγια στον αέρα, καθώς η δέσμευση του ήταν πραγματικά μεγάλη και κρατάγαμε μικρό καλάθι αν θα μπορούσε να την υλοποιήσει και τέσσερα χρόνια μετά  τελικά ΔΕΝ κατάφερε η Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά στον πειραϊκό λαό. 
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μόνο τυχαία δεν έγιναν όλα αυτά και η άγνοια δεν μπορεί ν' αποτελεί σοβαρή δικαιολογία. Είναι ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ υπήρξε όραμα και σχέδιο υλοποίησης και η δημοτική Αρχή Μώραλη ΔΕΝ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων όπως τουλάχιστον είχε προσδιορίσει με τις προεκλογικές του υποσχέσεις ο συνδυασμός "Πειραιάς Νικητής" που παραπλάνησε τους δημότες προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές. 

@ Το κείμενο είναι παραλλαγή της αυθαίρετης παρέμβασης άλλων σε προηγούμενη δική μας ανάρτηση. Τους ευχαριστήσουμε και ανταποδώσουμε... XIXIXIXIXI