Latest News

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Επεισόδια στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα στον Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Πειραιά όταν ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ...
βρίσκονται στην περιοχή, με τις κλούβες της ΕΛΑΣ να έχουν παραταχθεί ακόμη και στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου.

Μολότοφ, πέτρες και χημικά αμαύρωσαν τις πορείες για τον Παύλο Φύσσα στον Πειραιά την ημέρα που συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη δολοφονία του.

 Ομάδα αγνώστων πέταξε πέτρες και μολότοφ σε άνδρες των ΜΑΤ στον Πειραιά, με τους αστυνομικούς να απαντούν κάνοντας χρήση χημικών.

Αντιεξουσιαστές έχουν  ανάψει φωτιές σε κάδους ενώ σπάνε και βιτρίνες καταστημάτων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, ενώ από τη μανία τους δεν γλίτωσαν και ATM τραπεζών.




Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά κατέληξε η μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση που ξεκίνησε από το Κερατσίνι, ανήμερα της συμπλήρωσης πέντε χρόνων από το βράδυ που ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς, σε συνεννόηση με την ιεραρχία της νεοναζιστικής οργάνωσης και με την ανοχή της αστυνομίας, μαχαίρωσε θανάσιμα τον Παύλο Φύσσα.
Προηγήθηκε συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο σημείο της δολοφονίας του. Στο σημείο βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα η οποία, σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, άναψε ένα κεράκι στην μνήμη του γιου της. Εξάλλου από νωρίς το μεσημέρι πολίτες απέθεταν λουλούδια στο μνημείο.
Στην κινητοποίηση καλούσε η οικογένεια και φίλοι του Παύλου Φύσσα, πολιτικά κόμματα, οργανώσεις και συλλογικότητες, αντιρατσιστικές οργανώσεις και κινήσεις πολιτών.