Latest News

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Άζια Αρτζέντο: Δεν «σκότωσα» εγώ τον Μπουρντέν - Τον απατούσα αλλά δεν αυτοκτόνησε γι’ αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άζια Αρτζέντο σπάει τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά για τον θάνατο του συντρόφου της, Άντονι Μπουρντέν, σε μια συνέντευξη αφ’ όλης της ύλης που...
παραχώρησε στη Daily Mail TV σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματική κατάσταση.

Η 43χρονη ηθοποιός βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της καθώς εκτός από τον χαμό του Μπουρντέν έχει να αντιμετωπίσει και το σκάνδαλο που ξέσπασε πρόσφατα και ήθελε την ίδια να έχει αποπλανήσει τον μόλις 17 ετών συνάδελφό της, Τζίμι Μπένετ,
Η Αρτζέντο ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων, ότι η απιστία της δεν αποτελεί ούτε την αφορμή ούτε την αιτία που οδήγησαν τον σύντροφό της στην αυτοκτονία, ενώ η ίδια δηλώνει συγκλονισμένη μετά τον θανατό του.
«Ο κόσμος λέει ότι τον δολοφόνησα, ότι τον σκότωσα. Όμως κι εκείνος απατούσε. Αυτό δεν ήταν πρόβλημα για εμάς. Καταλαβαίνω όμως ότι οι άνθρωποι θέλουν να βρουν μιαν αιτία. Κι εγώ θα ήθελα να βρω μια αιτία, αλλά δεν την έχω. Ίσως να ήταν πιο παρήγορο αν αποδεχόμασταν ότι απλώς έγινε ό,τι έγινε», είπε χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή, τονίζοντας ότι η σχέση που είχε με τον διάσημο σεφ ήταν «ελεύθερη» και ο ένας μπορούσαν να έχουν και άλλους ερωτικούς συντρόφους.
Η Αρτζέντο παραδέχεται, ωστόσο, ότι αισθάνεται κάποιου είδους ενοχές για τον θάνατο του Μπουρντέν, καθώς δεν μπόρεσε να αντιληφθεί εγκαίρως τον πόνο που έκρυβε μέσα του και να τον βοηθήσει.
«Νιώθω φρικτά που δεν μοιράστηκε μαζί μου αυτόν τον πόνο. Δεν είχα δει τι υπήρχε μέσα του, και γι' αυτό θα αισθάνομαι τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής μου», αναφέρει η 43χρονη.
Αναφορικά με την ώρα που ειδοποιήθηκε για τα δυσάρεστα νέα, η Αρτζέντο δηλώνει: «Αρχικά δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα καν να κλάψω. Έπειτα άρχισα να ουρλιάζω με όλη τη δύναμη των πνευμόνων μου. Ήμουν μόνη στην κρεβατοκάμαρα και κατέρρευσα. Μετά ήρθε η υπηρέτρια και μου είπε ότι με βρήκε κατατονική. Όταν επιτέλους κατάφερα να κλάψω δεν μπορούσα να σταματήσω. Και δεν μπορούσα να καταλάβω. Ένιωθα σαν να βρισκόμουν στην άβυσσο, φοβόμουν ότι δεν θα ξανάβλεπα ποτέ το φως».

Μετά το πρώτο σοκ, ήρθε ο θυμός απέναντι στον Μπουρντέν, επειδή εγκατέλειψε τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά της (έχει μια 17χρονη κόρη και έναν 9χρονο γιο) που τον ένιωθαν σαν πατέρα τους.

Όπως παραδέχεται, η οργή που ένιωθε ήταν αυτό που της έδωσε δύναμη να συνέλθει, μαζί με την δουλειά της στο ιταλικό X Factor, που την κρατούσε απασχολημένη και την έκανε να μη σκέφτεται.