Latest News

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Τι #μνημονια_τελος μωρε?: Το Twitter τρολάρει ασύστολα για την έξοδο από τα Μνημόνια

Πρώτο trend στο Twitter έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το hashtag «μνημόνια_τέλος» καθώς...
οι χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης τρολάρουν την κυβέρνηση για τη ρητορική της περί «εξόδου» από τα Μνημόνια.

Άλλοι θυμίζουν τα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση ότι θα σκίσει τα Μνημόνια με ένα άρθρο, άλλοι χαριτολογούν ότι με την έξοδο αυτή θα έρθουν προσλήψεις στο Δημόσιο, άλλοι καλούν σε... πάρτι για τη σημερινή ημέρα, άλλοι υπενθυμίζουν ότι τα μέτρα παραμένουν.

«Τώρα απλά θα τηρούμε τις χιλιάδες σελίδες του (της ευρωπαϊκής ένωσης) και ειδικά τις σελίδες του τρίτου μνημονίου» γράφει κάποιος, με έναν άλλο χρήστη να θυμίζει ότι παραμένει ο ΕΝΦΙΑ που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί ότι θα καταργούσε.

«Μνημονια τελος,η μνημη μας ευτυχως όχι!» γράφει ένας άλλος χρήστους του Twitter περιγράφοντας το κλίμα στα social media.

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις:




και από σήμερα το αφορολόγητο ξανά στα 12.000,επιστροφή 13ου και 14ου μισθού και σύνταξης, ο κατώτατος μισθός στα 751, ο ΦΠΑ στο 18%, ο ΕΝΦΙΑ και η εισφορά αλληλεγγύης καταργούνται...Τι, όχι ;

Με ολόκληρο κατεβατο νόμων μνημονίων, με capital controls σε ισχύ, με ΕΝΦΙΑ αυξημένο, με ανεργία στα ύψη, σήμερα στο τουιτερ θα σας τα πρήξουν οι ζαίοι ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια. Καλή υπομονή

Δηλαδή από αύριο επανέρχονται οι μισθοί στα παλιά επίπεδα.....; Ωραία! Να πεταχτώ να πάρω καινούριο πορτοφόλι και μια σαμπάνια.....

Επιτέλους βγήκαμε από τα μνημόνια και μπορούμε να πληρώνουμε με τα 500ευρα. Χαλάλι και που με τον μισθό στα 400 θα πρέπει βέβαια να δανειστούμε ένα εκατοστάευρω για να το κάνουμε.

.Τώρα που τελείωσαν τα μνημόνια θα μας επιστρέψουν και τις ανθρώπινες ψυχες που αυτοκτόνησαν εξαιτιας Τους?

Ο πασοκος βγηκε απο το μνημονιο το 2011
Ο νεοδημοκρατης το 2014
Ο συριζαιος σημερα
Η χωρα θα βγει σε 150 χρονια

Αυτοί που νομίζουν ότι τα Μνημόνια τελείωσαν, ενώ τα Μνημόνια είναι εδώ μέχρι το 2060 χρειάζονται βοήθεια ψυχίατρου καθώς έχουν σοβαρές παραισθήσεις και έχουν απωλέσει την επαφή με την πραγματικότητα.

...και στο σχολείο είχαμε το Σωτηράκι και τη Χριστίνα... από τα 15 μαζί... κάθε χρόνο χωρίζανε, τώρα στα 35 έχουν 2 παιδάκια...

20 Αυγούστου 2018: Βγαίνουμε από τα μνημόνια !
Άλλη μία αυταπάτη για τον -μόλις- 44 ετών πρωθυπουργό της ΠΦΑ.

Συριζα: Απο το σκισιμο του μνημονιου ως την πληρη εφαρμογη και τον πανηγυρισμο για τη ληξη του, μια ξεφτυλα δρομος


Ενα τετραπλό φρεντο εσπρέσο σκέτο κυρ Στεφανε... γιατι κυρ Στεφανε...θα το κάψουμε σημερα κυρ Στεφανε...





Στη χώρα του υπαρκτού σουρεαλισμού πανηγυρίζουν για εκείνοι που τους οφείλουν την πολιτική ύπαρξη τους.
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος...

Θα έχουν τελειώσει τα μνημόνια αλλά θα είναι σαν να έχουμε μνημόνια...
Γέροντας Παστιτσιος 2018μ.Χ.

Δεν μας φτάνουν τα δημοτικά τέλη,τα τέλη κυκλοφορίας,τα ταχυδρομικά τέλη,θα μας φορτώσουν τώρα και το τέλος μνημονίων;




4 ώρες και 55...6 λεπτά που βγήκαμε από τα μνημόνια και δεν μπορώ να κοιμηθώ... 04:58 .... Άλλο ένα λεπτό περνάει.... Ανυπομονώ για την μεγάλη φιέστα...

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξευτελισε το θεσμό του ΠτΔ προκαλώντας εκλογές το '15, ταζοντας σκίσιμο μνημονίων και κατάργηση ΕΝΦΙΑ, για να χρεώσει παραπάνω τη χώρα, να φέρει νέο μνημόνιο, να αυξήσει τον ΕΝΦΙΑ, για να δηλώνει ξεδιάντροπα σήμερα ότι . Ουστ,


Η αλήθεια είναι ότι οπως τα ξέραμε,σα χιλιάδες σελίδες σα Eurogroup.Τώρα απλά θα τηρούμε τις χιλιάδες σελίδες του (της ευρωπαϊκής ένωσης) και ειδικά τις σελίδες του τρίτου μνημονίου.


Μνημονια τελος,η μνημη μας ευτυχως όχι! αλλα τα χρεη μας στο διηνεκες!''δικαια''πραγματα!Τι ειμαστε?τιποτα πουθεναδες Γερμανοι να μας το διαγραφουν?

Τι μωρε?
Όσο το κράτος κόβει μισθούς και συντάξεις τόσο ο Έλληνας πληρώνει τους εργαζόμενους «μαύρα» λεφτά και δεν κόβει αποδείξεις(ή κ δε ζητάει για να γλιτώσει κανά ευρώ)..
Πάλι τα ίδια θα χουμε σε λίγα χρόνια κ να βγούμε απ τα μνημόνια...





Ανησυχώ... Βγήκαμε από τα μνημόνια πριν 2 ώρες και ακόμα δεν έχει κάνει ένα tweet ο Primeminister. Ούτε καν ο Πολακης 😱.
Τελικά βγήκαμε ή δε βγήκαμε; (;)












, αλλά αν δεν γίνει επαναφορά (από 01/01/2019) του κατώτατου μισθού στον Ι.Τ. στα 751€ και επανεξέταση ολόκληρης της εργατικής νομοθεσίας - συμβάσεων, ελπίδα για αναπτυξιακή κατεύθυνση δεν θα υπάρξει. Όποιος εργάζεται, είναι δεδομένο ότι το γνωρίζει αυτό.