Latest News

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ποιος "εξαφάνισε" τον 23χρονο φαντάρο από το πλοίο Νήσος Ρόδος στο λιμάνι του Πειραιά

Στο «μικροσκόπιο» ύποπτος που φόβισε τον Τάκη Κολλιαδέλλη και τον οδήγησε στην εξαφάνιση στο λιμάνι του Πειραιά από το πλοίο...
«Νήσος Ρόδος».
Λίγο προτού συμπληρωθούν δύο μήνες από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του στρατιώτη Σαράντου (Τάκη) Κολλιαδέλλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα ξημερώματα της 28ης Ιουνίου κατά τη διάρκεια ταξιδιού του με το πλοίο «Νήσος Ρόδος» από τη Χίο προς τον Πειραιά, το θρίλερ συνεχίζεται. 
Η οικογένεια του 23χρονου από τη Χαλκίδα αναμένει με κομμένη την ανάσα το πόρισμα του Λιμενικού, που θα εκδοθεί όταν ολοκληρώσει τις έρευνες, για να μάθει τι ακριβώς συνέβη στο παιδί τους εκείνη τη νύχτα. 
Μιλώντας στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας Κολλιαδέλλη, Θανάσης Τάρτης, ανέφερε ότι «κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει η αγωνία της οικογένειας. Εχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του παλικαριού και δεν έχουν πάρει απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη στο παιδί τους, και αυτό προσπαθούν να μάθουν απεγνωσμένα.
Το Λιμεναρχείο Πειραιά χειρίζεται την υπόθεση και περιμένουμε να ολοκληρώσει τις έρευνες για να προγραμματίσουμε κι εμείς τις επόμενες κινήσεις μας».
Τι είχε αποκαλύψει
Στο μεταξύ, οι Αρχές φαίνεται ότι έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» ένα συγκεκριμένο άτομο ως ύποπτο για την εξαφάνιση του Τάκη Κολλιαδέλλη. Το πρόσωπο αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε φόβο στον 23χρονο και τον οδήγησε στην εξαφάνιση. Επίσης, δεν αποκλείεται το σενάριο της αρπαγής, αφού ο αγνοούμενος στρατιώτης είχε αποκαλύψει σε φίλους του πως φοβάται ότι ίσως να του «την έχουν στημένη» στον Πειραιά.
Για τον λόγο αυτό οι Αρχές δεν σταματούν να παίρνουν καταθέσεις από φίλους, συγγενείς και στρατιώτες από το στρατόπεδο της Χίου όπου υπηρετούσε, ενώ «σκαλίζουν» και τις τελευταίες επαφές του στη Χαλκίδα. 
Το «Νήσος Ρόδος» απέπλευσε στις 23.20 τη νύχτα της Τετάρτης 27 Ιουνίου και ο 23χρονος στρατιώτης (είχε παρουσιαστεί σε στρατόπεδο της Χίου και επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή) εθεάθη για τελευταία φορά στις 2.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οπως είπε στο Λιμενικό ένας φίλος του Τάκη, εκείνη την ώρα βγήκαν για να καπνίσουν και να συζητήσουν. Λίγα λεπτά αργότερα εκείνος μπήκε μέσα, ενώ ο Τάκης παρέμεινε έξω.