Latest News

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Αποκαλύψεις - βόμβες για τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ - Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για την αιτία θανάτου


Απίστευτες αποκαλύψεις κάνουν ξένα ΜΜΕ για τον ξαφνικό θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ,  υποστηρίζοντας ότι στο δωμάτιο του 34χρονου επιχειρηματία βρέθηκε φακελάκι...
με κοκαΐνη!


Το δημοσίευμα από την βρετανική εφημερίδα dailymail αναφέρει τα εξής:
«Ο γιος ενός Έλληνα δισεκατομμυριούχου που βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ μπορεί να έχει πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αφού η αστυνομία λέει ότι βρήκαν στο δωμάτιό του ένα κοκτέιλ κοκαΐνης».
Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο Σωκράτης Σ. Κοκκάλης, 34 ετών, πέθανε στο δωμάτιό του στο κέντρο της πόλης Cleveland Marriott Downtown το Σάββατο.
Ένα σακουλάκι κοκαΐνης που αναμιγνύεται με φεντανύλη βρέθηκε στο κομοδίνο της τηλεόρασης μέσα στο δωμάτιο.
Ενώ η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τον ιατροδικαστή, οι αστυνομικές αναφορές αναφέρουν ότι είναι πιθανό να υπάρξει υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Η αστυνομία έχει μιλήσει στους δύο τελευταίους ανθρώπους για να δει τον Κόκκαλη. 
dimosieyma_3 dimosieyma_4
Τι γράφουν αμερικανικά ΜΜΕ
Οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι «ο νεότερος Κόκκαλης ήταν στο Κλίβελαντ σε επαγγελματικό ταξίδι που αφορούσε ένα έργο αθλητικών στοιχημάτων...
Τρία σακουλάκια κοκαΐνης βρέθηκαν στο κέντρο  του ξενοδοχείου Cleveland όπου πέθανε ο γιος του  Έλληνα δισεκατομμυριούχου Σωκράτη Κόκκαλη, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας. 
Ο νεαρός Κόκκαλης παρέμεινε στο ξενοδοχείο Mariott στο West Mall Drive στο κέντρο του Κλίβελαντ.
Η Αστυνομία αλλα και οι πρώτες βοήθειες κλήθηκαν στο δωμάτιό του περίπου στις 2:45 μ.μ.  το Σάββατο. Φαίνεται  όμως πως ο «νεαρός» Κόκκαλης πέθανε περίπου 12 ώρες πριν βρεθεί, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.
Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, 34 ετών, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, λένε οι Αστυνομικές Αρχές της περιοχής. 

Ωστόσο, η επίσημη αιτία θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατρικό εξεταστή County Cuyahoga County.
Ο Κόκκαλης ήταν γιος του Σωκράτη Π. Κόκκαλη, Ελληνα μεγιστάνα. Ο «μεγάλος» Κόκκαλης είναι ο ιδρυτής της Intracom, ελληνικού τηλεπικοινωνιακού γίγαντα και κατηγορήθηκε το 2002 ότι ήταν κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας από το 1963.
Η Intracom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη νοτιοανατολική Ευρώπη και απασχολεί περίπου 5.700 εργαζομένους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν επίσης ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακός.
 Ο γιος του υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της ομάδας και ήταν ο εκτελεστικός υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων για την Intracom.
Υπενθυμίζεται , πως στην Ελλάδα το γεγονός αναφέρθηκε ως εξής: 
Ότι ο νεότερος Κόκκαλης ήταν στο Κλίβελαντ σε επαγγελματικό ταξίδι που αφορούσε ένα έργο αθλητικών στοιχημάτων , αλλά η αλήθεια…είναι  λίγο διαφορετική λένε δημοσιογράφοι από τα τοπικά ΜΜΕ
κ1 κ2 κ3
Η ακριβής μετάφραση
Κοκαΐνη βρέθηκε στο κέντρο της πόλης του Κλίβελαντ – εκεί όπου βρέθηκε νεκρός, ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου, λένε οι αστυνομικοί.
CLEVELAND, Οχάιο – Τρεις σακούλες κοκαΐνης βρέθηκαν στο δωμάτιό του, στο κέντρο του Κλίβελαντ, όπου πέθανε ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου, σύμφωνα με δημοσιεύματα της αστυνομίας.
————————————————————————————————————————————
Ο Σωκράτης Σ. Κοκκάλης, 34 ετών, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.
Η επίσημη αιτία θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατρικό εξεταστή-ιατροδικαστή, της Κομητεία Cuyahoga – Κομητεία των ΗΠΑ στο Οχάιο.
Ο Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Π. Κόκκαλη , ελληνα επιχειρηματία μεγιστάνα, σύμφωνα με το CNN Greece. Ο πατέρας Κόκκαλης είναι ο ιδρυτής της Intracom, ένας γίγαντας τηλεπικοινωνιών και κατηγορήθηκε το 2002 ότι ήταν κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας από το 1963.
Η Intracom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και απασχολεί περίπου 5.700 εργαζομένους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Ο Πετρος Κοκκάλης είναι ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακός. Ο γιος του, υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της ομάδας και ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων για την Intracom, σύμφωνα παντα με την ιστοσελίδα της ομάδας ποδοσφαίρου.
«Ο πρόωρος χαμός … άφησε ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού σε πένθος, για  αυτή την απροσδόκητη απώλεια του Αντιπροέδρου του Ομίλου μας», ανέφερε η δήλωση από την Αθήνα.
Η Αθηνα ανέφερε ότι ο νεώτερος Κόκκαλης ήταν στο Κλίβελαντ σε επαγγελματικό ταξίδι,  σχετικά με ένα προτζεκτ αθλητικών στοιχημάτων. Ο νεαρός Κόκκαλης παρέμεινε στο Mariott Hotel, στο West Mall Drive στο κεντρικό Κλίβελαντ, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας του Κλίβελαντ. 
Η αστυνομία και το ασθενοφόρο κλήθηκαν στο δωμάτιό του στις 2:45 μ.μ. το Σάββατο μετά από αναφορά για σορό (πτωμα), όπου βρέθηκε στο δωμάτιο του, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.
Τρια σακουλάκια  κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση. Φαίνεται ότι πέθανε περίπου 12 ώρες πριν βρεθεί νεκρος στο δωμάτιο οπου διέμενε , σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.
Το τμήμα Ανθρωποκτονιών και Ναρκωτικών ( και η ανακριτική ομάδα για τα ναρκωτικά) , ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των αστυνομικών αρχών , στο ξενοδοχείο , για να βοηθήσουν στη διερεύνηση, αναφέρουν οι εκθέσεις της αστυνομίας.

Τι διαψεύδει η οικογένεια Κόκκαλη

Η είδηση του ξαφνικού χαμού του βενιαμίν της οικογένειας Κόκκαλη, του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, σε ηλικία 34 ετών έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη. Το ίδρυμα Κόκκαλη με μια λιτή ανακοίνωση την Κυριακή το μεσημέρι έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ σημειώνοντας ότι ο 34χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην Αμερική όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους.
Τώρα η οικογένεια, η οποία βιώνει τη μεγάλη αυτή δοκιμασία του χαμού του γιου και αδελφού τους, αναμένει την επιστροφή της σορού του 34χρονου στην Ελλάδα προκειμένου να γίνει η κηδεία.

Η οικογένεια Κόκκαλη διαψεύδει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μέλη της έχουν μεταβεί στις ΗΠΑ για το μακάβριο καθήκον να παραλάβουν την σορό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ.
@ Τι να πεις τώρα από την στιγμή που χάθηκε ένας νέος άνθρωπος...