Latest News

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Στο Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά ο Παναγιώτης Μελάς! - Επεισόδιο στον δρόμο με ειδικούς φρουρούς

Στην ασφάλεια Πειραιά οδηγήθηκε ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Μελάς ο οποίος εξύβρισε αστυνομικούς της...
ομάδας ΔΙΑΣ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής, όταν αστυνομικοί είδαν τον κ. Μελά να μιλά στο κινητό του ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του.
Τον σταμάτησαν αλλά εκείνος φέρεται να μίλησε απαξιωτικά. Στη συνέχεια ο αστυνομικός ζήτησε την ταυτότητά του, ο Π. Μελάς όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αρνήθηκε να του τη δώσει και άρχισε να βρίζει με ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις μάλιστα, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά.
Ο Παναγιώτης Μελάς έχει διατελέσει ανεξάρτητος βουλευτής και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και της ΝΔ στην οποία επέστρεψε  πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Στο υψωμένο δάχτυλο του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών με αφορμή το επεισόδιο που δημιούργησε ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Μελάς με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:
Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, με αφορμή επεισόδιο που δημιούργησε γνωστός πολιτικός, αρνούμενος τον έλεγχο από Συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πειραιά, επικαλούμενος κατά τις μαρτυρίες των συναδέλφων μας, την ιδιότητα – «εξουσία» του, ενώ παράλληλα τους εξύβρισε, προκαλώντας εκτός των άλλων και τις διαμαρτυρίες των πολιτών που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το περιστατικό:

  • Εκφράζει και επαναλαμβάνει την πάγια στάση και θέση του σε τέτοιου είδους απαράδεκτα και καταδικαστέα φαινόμενα.
  • Ο σεβασμός στην Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια, δεικνύει σεβασμό στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, ειδάλλως τα περιφρονεί με τον πιο επαίσχυντο τρόπο.
  • Στο υψωμένο δάχτυλο του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ», έχουμε καταφέρει την θεσμική του παραλυσία και ανικανότητα χωρίς να χάνουμε ευκαιρία να καταδικάζουμε και εκείνους που ακόμη πιστεύουν στην «αξία» του.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. συμπαρίσταται με κάθε μέσο στους Συναδέλφους Ειδικούς Φρουρούς και τους αστυνομικούς που προέρχονται από αυτούς, ζητώντας παράλληλα την πλήρη διερεύνηση και ενδεχόμενη απόδοση ευθυνών.