Latest News

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Το ανέκδοτο με το "Λιμάνι της Αγωνίας" στον Πειραιά

Από τον Κύρο Παλαηκάρη

Κυκλοφόρησε το τελευταίο σύντομο ανέκδοτο με το "Λιμάνι της Αγωνίας" κάτω στον Πειραιά:


- Πως πέθανε ο τελευταίος Συριζαίος  από το "Λιμάνι της Αγωνίας" στον Πειραιά;
- Από διάσπαση ...ατόμου μετά από πολιτική διαφωνία με τον εαυτό του!!!

Το ανέκδοτο -παραλλαγή ενός παλαιότερου αστείου για αριστερούς - κομμουνιστές, μας το θύμισε ένας σύντροφος, με αφορμή μιας άνευ ουσίας και νοήματος διαφοροποίηση μέλους από το "Λιμάνι της Αγωνίας" με έναν άλλο για τον τρόπο ανάδειξης του θέματος για το μπάζωμα στην Πειραϊκή.
Όσοι γνωρίζουν τη ψυχοσύνθεση των αριστερών ξέρουν πως μπορούν εύκολα να διαφωνήσουν ακόμα και με τον εαυτό τους, γιατί η αντίδραση είναι κάτι που έχει περάσει στο DNA τους.
Ωστόσο κάποιοι πονηροί θεώρησαν προφανώς ότι η διαφοροποίηση αυτή τους βολεύει πολιτικά, άρχισα να το αναπαράγουν, κάνοντας λόγο ακόμα για "σφαγή στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των δημοτικών εκλογών"!
Μάλιστα κάποιοι το τερμάτισαν με το να ονειρεύονται ότι μπορούν να συνδιοικήσουν τον Δήμο Πειραιά, βλέποντας στον ύπνο τους ότι μπορούν να συγκλίνουν με το "Λιμάνι της Αγωνίας"!
Αυτό όμως δεν είναι όνειρο, αλλά εφιάλτης για τον επόμενο Δήμαρχο, αφού οι αριστεροί διαφωνούν ακόμα και με τον εαυτό τους πόσο μάλλον σε αταίριαστο ευκαιριακό σχήμα με επικεφαλής από άλλο...ανέκδοτο!

@ Κι όλα αυτά επειδή κάποιος Συριζαίος δεν συμφώνησε ή δεν κατάλαβε αν θέλετε, τον τρόπο που ένας άλλος θέλησε να κινητοποιήσει τους πολίτες για το μπάζωμα της Πειραϊκής.
Για γέλια...