Latest News

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Η ΕΠΑΥΡΙΟΝ της ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ



Ο ελληνικός λαός επίμονα εμπιστεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα των εκλογικών διαδικασιών, δημοτικών-περιφερειακών, ευρωεκλογών και Εθνικών εκλογών παραδίδοντάς του απόλυτα τη διακυβέρνηση...
της χώρας.

Η ανάληψη της ευθύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στην ελπίδα που καλλιέργησε στον ελληνικό λαό είναι το μεγάλο στοίχημά του για την πορεία ανασυγκρότησης της χώρας.

Ο νέος πρωθυπουργός,  έχοντας υιοθετήσει το «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» με συνέπεια και σοβαρότητα απευθύνθηκε ως πρωθυπουργός όλων των Ελληνων με σημαία «το ενώνουμε  και δεν διαχωρίζουμε το λαό»

Το νέο υπουργικό συμβούλιο αποτυπώνει τα εξαγγελθέντα του με καταξιωμένους τεχνοκράτες, διεύρυνση με προσωπικότητες από άλλους πολιτικούς χώρους,  και μάλιστα εξωκοινοβουλευτικούς, σε ένα πρωτοφανές για σύνθεση κυβέρνησης αριθμού 21 από το σύνολο 51 δίνοντας το στίγμα αποβολής της παλιοκομματικής λογικής με σύνθεση ισορροπιών του ψηφοθηριακού ρουσφετολογικού κατεστημένου.

Η άμεση σύσταση συντονιστικού επιτελείου ελέγχου και εποπτείας του κυβερνητικού έργου,  παρά το πλευρό του, μακρυά από το φανταιζί και μόνο εθιμοτυπικό πλέον μέγαρο Μαξίμου, ως χώρος πραγματικής δουλειάς και ευθύνης είναι το νέο μοντέλο διοίκησης.

Η επιτάχυνση υλοποίησης του νομοθετικού έργου ώστε τις πρώτες 100 μέρες να έχει υλοποιηθεί  η πρώτη φάση του έκτακτου νομοθετικού έργου με ανοικτή τη βουλή ώστε μέσα στο καλοκαίρι με πολύ δουλειά και ευθύνη  να ξεκινήσει η μηχανή λειτουργίας του κράτους.

Η ανανέωση της κοινοβουλευτικής σύνθεσης της Νέας Δημοκρατίας με τα 2/3 των εκλεγμένων βουλευτών από τους 158 ώστε να είναι κυρίως νέοι και για πρώτη φορά βουλευτές , υλοποιεί το νέο διακύβευμα να τα αλλάξει όλα ως ο πρώτος πρωθυπουργός μετά τη μνημονιακή 10ετία,με απόλυτη πλειοψηφία και εμπιστοσύνη του λαού με προοδευτική και ευρωπαική εκσυγχρονιστική εικόνα της χώρας που τόσο την έχει ανάγκη τώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με υπομονή,  επιμονή, στοιβαρότητα, ασυμβίβαστα, προοδευτικά, δείχνει οτι η αρχή του είναι επιτυχημένη κάνοντας τα λόγια πράξεις και έργα από την επαύριο της Απαλλαγής.


Το μεγάλο στοίχημα για την επιτυχία είναι στόχος ζωής του όπως και της προσδοκίας του ελληνικού λαού γιατί το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιηθεί προσδοκώντας την επιβράβευση του με την επιτυχία των εκλογών της επόμενης 4ετίας, είναι η προσδοκούμενη 8ετία Μητσοτάκη, ώστε να στιγματίσει την Αναγέννηση της χώρας.


 #Το άρθρο του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Νίκου Πηρούνια αναδημοσιεύεται από την εφημερίδα  "Παρασκήνιο"