Latest News

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ισόβια σε πρώην στέλεχος του Σώρρα για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα

Ισόβια χωρίς κανένα ελαφρυντικό επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, στον δολοφόνο της παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, την οποία...
κατακρεούργησε μέσα στο σπίτι της στη Λαμία τον Δεκέμβριο του 2016 με 18 μαχαιριές, σύμφωνα με το tvstar.gr.
Ο δολοφόνος, κατέθετε για περισσότερες από 2 ώρες.
Αναφερόμενος στην Θώμη είπε πως ήταν η ασπίδα του, η κρυφή του δύναμη, η νόηση του, πως είχαν περάσει 10.000 χρόνια μαζί.
Εκείνο το μοιραίο βράδυ επέστρεψε από την Αθήνα. Ήταν κουρασμένος και πήρε τηλέφωνο την Θώμη. Της ζήτησε βοήθεια για τα προβλήματα που είχε σε σχέση με τον φορέα, να αντιμετωπίσει τους προδότες.
Εκείνη του είπε να περάσει από το σπίτι της. Σύμφωνα με τον δράστη όταν πήγε στο σπίτι στη Λαμία, συζήτησαν, ήπιαν κρασί και κάπνισαν.
Η Θώμη του είπε πως πλέον είναι καθαιρεμένος πρόεδρος του φορέα του Αρτέμη Σώρρα στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα και πως με τα στοιχεία που βγαίνουν δεν ήξερε αν αυτός είναι ο προδότης. Μάλιστα του ζήτησε να χωρίσουν.
«Αυτά δεν ήταν λόγια της Θώμης ήταν παρέμβαση των δαιμόνων» ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ο δολοφόνος και συνέχισε.«Τρελάθηκα, λέω δεν γίνεται και της έριξα χαστούκι. Όταν πήγα να της ζητήσω συγνώμη με κλώτσησε στο στήθος, τότε το δωμάτιο άλλαξε άκουγα φωνές, πρέπει να σκοτώσεις τον δράκο, ο δράκος μεγάλωνε ήθελε να μου πάρει την ψυχή. Η Θώμη είχε φύγει, μου έλεγε χτυπά τους, μόνο έτσι θα καθαρίσουμε. Όταν έφυγα από τη Λαμία, η Θώμη μου μιλούσε, με καθοδηγούσε αλλιώς θα είχα σκοτωθεί.
Καταλήγοντας είπε: «Μου είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτώ ότι έχω κάνει. Αν είναι έτσι όπως μου λένε οι αστυνομικοί, είναι πολύ βαρύ. Σκότωσα τον άνθρωπο μου. Θα προτιμούσα και να με εκτελέσετε ακόμη αν θέλετε».
Για δικαίωση έκανε λόγο η οικογένεια της άτυχης παιδοψυχιάτρου, που από την αρχή της ακροαματικής διαδικασίας ζητούσε την μεγαλύτερη ποινή για τον δολοφόνο της.