Latest News

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Δήμητρα Λιάνη: Τα ΜΜΕ με μεταχειρίστηκαν ... αισχρά! - Για την οικογένεια του Ανδρέα ήμουν η κακιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Δήμητρα Λιάνη μιλώντας για τον έρωτά της με τον Ανδρέα Παπανδρέου στην κάμερα της ...


εκπομπής «Πρωινό».

 Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατό του.
«Ήταν πέρα πάσης φαντασίας ότι θα γινόμουν γυναίκα του Ανδρέα. Ήταν ένας έρωτας συναρπαστικός, δεν με ενδιέφερε το που θα πήγαινε. Είδα τον εαυτό μου σε άσχημα πρωτοσέλιδα. Τότε δεν είχε βγει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων. Με μεταχειρίστηκαν με αισχρό τρόπο. Ο Ανδρέας είχε μια γραμμή. Δεν κάνεις ποτέ μήνυση στον Τύπο. Ήταν φορές που ήθελα να κινηθώ νομικά, αλλά μου έλεγε άστο. Το νεύμα προϋπόθετε εκείνη την εποχή κότσια χοντρά.
Οι άντρες αυτοί σπανίζουν σήμερα. Το νεύμα δεν το είχαμε συνεννοηθεί, ήταν αυθόρμητο. Το μετά ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ήταν πολύ ψηλά ο πήχης που είχα ανεβάσει. Το πιο δύσκολο είναι να μένεις μόνος σου. Μετά από κάποιες δυσάρεστες προσπάθειες προτίμησα να μείνω μόνη μου.
Δεν τα έχω όλα λυμένα. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, ήρθαν απανωτά ένα σωρό προβλήματα. Ζω κι εγώ όπως όλοι οι άνθρωποι σήμερα, με τα ελάχιστα που παίρνουν. Με τη οικογένεια Παπανδρέου δεν έχω καμία σχέση. Ήμουνα η κακιά εγώ γι’ αυτούς» είπε χαρακτηριστικά.