Latest News

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Θρίλερ στην Κέρκυρα με πρωταγωνίστρια παρουσιάστρια - Πήρε φωτιά το σκάφος της - Τραυματίστηκε σοβαρά η 8χρονη κόρη της

Απίστευτη περιπέτεια έζησε μία TV σταρ και η οικογένειά της, στις διακοπές τους στην Κέρκυρα...
Το σκάφος της τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα η 8χρονη κόρη της Βρετανίδας παρουσιάστριας Νατάσα Καπλίνσκι. 

Η Αντζέλικα, το μικρότερο παιδί της παρουσιάστριας ειδήσεων, επέστρεψε αεροπορικώς στη Βρετανία για θεραπεία, με την υπόλοιπη οικογένεια, σύμφωνα με την Telegraph και αναρρώνει.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η φωτιά ξέσπασε στη μηχανή του σκάφους και γρήγορα πήρε διαστάσεις.
Η 34χρονη Καπλίνσκι, η 8χρονη κόρη της και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο διασώθηκαν από έναν ψαρά, ο οποίος βοήθησε στην κατάσβεση. 
«Υπήρξε μηχανική βλάβη στο σκάφος, κάτι που προκάλεσε την πυρκαγιά, την οποία έσβησαν αμέσως οι επιβαίνοντες στο σκάφος», δήλωσε στην Telegraph εκπρόσωπος του λιμεναρχείου Κέρκυρας.
«Στην αρχή, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια. Η μητέρα της και ο παππούς της δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες σε ιδιωτική κλινική. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να επιστρέψουν αεροπορικώς στη χώρα τους», πρόσθεσε. 
Εκπρόσωπος της Νατάσα Καπλίνσκι δήλωσε στη Mail: «Με την οικογένειά της ενεπλάκησαν σε ατύχημα στην Κέρκυρα. Επέστρεψαν νωρίτερα για θεραπεία και αναρρώνουν καλώς στο σπίτι».