Latest News

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Αποκάλυψη Μαρινάκη για τις Δημοτικές Εκλογές 2014 - Τα ψηφοδέλτια για Εθνικές Εκλογές & Ευρωεκλογές


Από τον Κύρο Παληκάρη

Σε μια αποκάλυψη - βόμβα για τις Δημοτικές Εκλογές του 2014 στο Δήμο Πειραιά προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας σε ημερίδα που...
πραγματοποιήθηκε χθες στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Η ημερίδα -είχε προγραμματιστεί  αρχικώς να γίνει πριν από λίγο καιρό στο πλαίσιο των "Ημερών Θάλασσας", αλλά τότε είχε αναβληθεί ξαφνικά και χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος της αναβολής - διοργάνωνε μια παντελώς άγνωστη στην πόλη ένωση και θα μπορούσε να είχε περάσει εντελώς απαρατήρητη, αν δεν υπήρχε η βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας.

Στην ομιλία του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

"...βλέπουμε ανθρώπους δημιουργικούς, οι οποίοι έχουν τη δουλειά τους και μπορεί να μην έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τα κοινά, αλλά αυτό είναι πραγματικά αμαρτία στην περίπτωση του Πειραιά, όταν μιλάμε για ένα Διεθνές Ναυτιλιακό Κέντρο. 
Το είδαμε αυτό, όταν φτιάχναμε το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή».
 Χτυπήσαμε πολλές πόρτες, υπήρξαν άνθρωποι που ήθελαν ειλικρινά να βοηθήσουν,
 αλλά δεν είχαν το χρόνο..."

Και συνέχισε:
  
"Αυτό ισχύει όχι μόνο για τα ψηφοδέλτια του Δήμου, αλλά και για τα ψηφοδέλτια στις εθνικές εκλογές και για τα ευρωψηφοδέλτια, όπου θα πρέπει να κάνουμε ένα κάλεσμα, γιατί υπάρχουν πάρα πολύ καλά στελέχη στον Πειραιά, άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή, είτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση..."