Latest News

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ημέρες Θάλασσας: Πάμε Πειραιά να δούμε τα... χάλια του! (FOTO REPORTAZ NET)


Από τον Κύρο Παληκάρη

Ο Δήμος Πειραιά ετοιμάζεται και φέτος για τις "Ημέρες Θάλασσας 2018" με στόχο την τουριστική προβολή της πόλης. Αν ένας επισκέπτης ή τουρίστας κατέβει στην πόλη για τις εκδηλώσεις,  τότε μπορεί να δει τα χάλια του Πειραιά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ FOTO REPORTAZ NET


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Κόκκαλης παρουσίασε σε πανηγυρική συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο το πρόγραμμα "Ημέρες Θάλασσας 2018" με βασικό σλόγκαν "Πάμε Πειραιά" ! (1-10 Ιουνίου)
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων υποτίθεται ότι έχει στόχο να προσελκύσει κατοίκους απ' όλο το Λεκανοπέδιο, αλλά και να προβάλλει την πόλη που φιλοδοξεί να γίνει τουριστικός προορισμός.
Αν ένας επισκέπτης ή τουρίστας κατέβει στην πόλη για τις "Ημέρες Θάλασσας 2018", τότε μπορεί να δει τα χάλια του Δήμου Πειραιά.
Μνημεία και μπάζα τα αξιοθέατα του Πειραιά 



Ο Πειραιάς στις ράγες της ανάπτυξης που έρχεται...


Σήμα κατατεθέν της αδιαφορίας του Δήμου στην Ακτή Μιαούλη 

Κάμπινγκ  ο Τινάνειος κήπος...

Η εγκατάλειψη με τα ξηλωμένα παρτέρια, γεμάτα γκράφιτι  




Αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο


Πούλμαν με τουρίστες παίρνουν γεύση από κυκλοφοριακό


Ο εφιάλτης στο δρόμο προς το λιμάνι...


Τα έργα του τραμ  δεν έχουν τελειωμό...


Ο Πειραιάς είναι - λένε - μια καθαρή πόλη....


Τα σκουπίδια αποτελούν πλέον τουριστικά αξιοθέατα στον Πειραιά 


Έχω και μπουλντόζα, πάμε μια βόλτα;


Ωρε που πάτε;

Το πιο ωραίο πράμα στον Πειραιά είναι η πινακίδα προς Αθήνα!



Το FOTO REPORTAZ NET δεν είναι ένα τυχαίο στιγμιότυπο, αλλά αποτυπώνει την  καθημερινή πραγματικότητα των τελευταίων τεσσάρων χρόνων θητείας της Δημοτικής Αρχής Μώραλη, καθώς δεν έχει γίνει τίποτα όλο αυτό το διάστημα για να αλλάξει η εικόνα στο συγκεκριμένο σημείο που αποτελεί "βιτρίνα" της πόλης.
Προφανώς εδώ και τέσσερα χρόνια σφυρίζουν αδιάφορα και περιμένουν να τελειώσουν τα έργα  στα εργοτάξια του Τραμ, αν και θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση στο περιβάλλοντα χώρο με παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου Πειραιά...