Latest News

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ιδιοκτήτης πουλάει το σπίτι του και κανείς δεν το αγοράζει – Ο λόγος δεν θα το πιστεύετε! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το να πουλήσεις το σπίτι σου και να μετακομίσεις είναι μια διαδικασία που μπορεί να...
προκαλέσει άγχος. 
Έχεις πολλά να αντιμετωπίσεις. Αλλά όταν τελικά φτάνεις κοντά στην πώληση, και είσαι έτοιμος να μετακομίσεις, σε κατακλύζει μια αίσθηση ανακούφισης.
Αλλά η Gillian και ο David Walsh απλά δεν μπορούν να πουλήσουν το σπίτι τους. Μετά από 13 μήνες που είναι διαθέσιμο στην αγορά, και μια μείωση $75.000, ακόμα δεν έχει πουληθεί. Δείτε μέσα για να καταλάβετε…
Εξωτερικά, αυτό το αγγλικό σπίτι είναι όμορφο, καλά διατηρημένο και μεγαλούτσικο. Τα 6 δωμάτια του είναι αρκετά για μια μεγάλη οικογένεια. αλλά δεν έχει πουληθεί.
Στην αρχή φαίνεται περίεργο, αλλά όταν χτυπάς το κουδούνι και ακούγεται το «Oh My Darling Clementine», ξέρεις ότι σε περιμένει μια έκπληξη.
Μόλις μπαίνεις μέσα, νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε έκθεση με αντίκες. Αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για τα κιτς αντικείμενα που ανήκουν στους ιδιοκτήτες του.
Αυτό το σπίτι βοήθησε τους Walsh να μεγαλώσουν 8 παιδιά, αλλά τώρα που μεγάλωσαν και οι ίδιοι, το σπίτι είναι λίγο μεγάλο για τους δυο τους.
Όταν ο μεσίτης ανέβασε εικόνες του σπιτιού στο ίντερνετ, ο κόσμος γέλασε με το στυλ διακόσμησης της Gillian.
Αλλά το ζευγάρι εκπλήσσεται από τα σχόλια και δεν καταλαβαίνει γιατί δεν πουλιέται το σπίτι.
«Αγαπούν το σπίτι τους», είπε ένας γείτονας στην Daily Mail. «Δεν καταλαβαίνουν γιατί γίνεται τόσος χαμός. Το σπίτι πουλάνε, όχι τα διακοσμητικά.»
Πώς σας φαίνεται;