Latest News

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Λήστεψαν δεύτερη φορά το ίδιο κοσμηματοπωλείο! (BINTEO NTOKOYMENTO)



Ξαναχτύπησε η συμμορία των χρηματοκιβωτίων σε κοσμηματοπωλείο, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στα Μανιάτικα του Πειραιά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ



Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, οι ληστές αρχικά προσπαθούν να σπάσουν τα ρολά, χωρίς, ωστόσο να τα καταφέρουν. Έτσι, στη συνέχεια εισβάλλουν στο κατάστημα με αυτοκίνητο, αγνοώντας την κίνηση, αλλά και τους γείτονες που είχαν βγει στα μπαλκόνια από τον δυνατό θόρυβο.
Μπήκαν μέσα, ξήλωσαν τα χρηματοκιβώτια και τα πήραν μαζί τους. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μήνες που το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο, της οικογένειας Ζαροκώστα, γίνεται στόχος ληστών.
Με δάκρυα στα μάτια, βλέποντας τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής να χάνονται, ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου, κ.Γιώργος Ζαροκώστας, αναφέρει: Ποιος θα έρθει να κάνει επένδυση; Γεννήθηκα στην Ελλάδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα, και θέλουν επενδύσεις; Δεν τα βλέπουν οι κυβερνώντες;»
Και τις δύο φορές στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που καταδίωξαν τους δράστες, οι οποίοι όμως κατάφεραν να τους ξεφύγουν.




                           
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ