Latest News

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

#survivorGR: Οι υποψήφιοι και το πάρτι της ένωσης

Οι Μαχητές του Survivor έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά αγώνισμα ασυλίας και θα αποχωριστούν ακόμα έναν...
συμπαίκτη τους. 


Οι μπλε δεν τα κατάφεραν στον αγωνιστικό χώρο και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.
Πρώτα όμως, έπρεπε να παλέψουν για την δεύτερη ατομική ασυλία. Την πρώτη εξασφάλισε ο Ηλίας Γκότσης, ως MVP της εβδομάδας, ενώ η Μελίνα Μεταξά πήρε τη δεύτερη μέσω του αγωνίσματος.
Η Ροδάνθη Καπαρού πήρε τις περισσότερες ψήφους στην κάλπη και είναι η πρώτη υποψήφια. Οι Ηλίας Γκότσης και Μελίνα Μεταξά, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν υποψήφιους τους Φελίσια Λαπάτη και Κωνσταντίνο Τσεπάνη αντίστοιχα.


Spoiler: Δείτε ποιος αποχωρεί στο σημερινό επεισόδιο!



Οι αρχικές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, η Φελίτσια είναι εκείνη που αποχωρεί σήμερα από την παραλία των Μαχητών και δεν θα είναι παρούσα στην πολυαναμενόμενη ένωση των δύο ομάδων.

Από την άλλη, το έπαθλο που θα δοθεί στο σημερινό κυρίως αγώνισμα θα είναι επικό και σίγουρα όλοι οι παίκτες επιθυμούν να το κατακτήσουν!
Η ομάδα που θα νικήσει στο αγώνισμα δε θα κερδίσει κάποιο πλούσιο γεύμα ή κάποιο έπαθλο άνεσης, αλλά θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο των Μιλγουόκι και να απολαύσει από τις πρώτες θέσεις τον αγώνα ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Σέλτικς και φυσικά, τον Γιάννη Αντετοκούμπο!