Latest News

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

#survivorGR: Ποια υποψήφια θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα; Αποχώρησε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία εκ των Φελίσια Λαπάτη, Μαρία Πανταζή και Ροδάνθη Καπαρού θα αποχαιρετήσει απόψε τους συμπαίκτες της και θα γυρίσει στην Ελλάδα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συμβούλιο αποχώρησης θα έχουμε απόψε το βράδυ στο Survivor. Οι Μαχητές έχασαν αγώνα ασυλίας μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα και χθες έβγαλαν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Το ωραίο φύλο είχε την… τιμητική του στην ψηφοφορία, καθώς προτεινόμενες βγήκαν τρεις γυναίκες.
Οι Φελίσια Λαπάτη, Μαρία Πανταζή και Ροδάνθη Καπαρού είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα. Μία εξ αυτών θα ολοκληρώσει απόψε το “ταξίδι” της στο Survivor και θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά της στην Ελλάδα.
Την ατομική ασυλία ως η πιο πολύτιμη παίκτρια της εβδομάδας κέρδισε η Ντάρια Τουρόβνικ, ενώ το ατομικό αγώνισμα ασυλίας κέρδισε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φελίσια Λαπάτη φέρεται να ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους από το κοινό.

Η δεύτερη παίκτρια που... σώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, ήταν η Ροδάνθη και έτσι εκείνη που αποχώρησε από το reality είναι η Mαρία Πανταζή.
Δείτε ποιοι είναι οι προτεινόμενοι

Αποχώρησε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος!

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για ιατρικούς λόγους.
«Μετά το συμβούλιο δεν θα είστε έντεκα, αλλά δέκα. Ο λόγος είναι ότι πήραμε νέα από τον γιατρό που παρακολούθησε αυτές τις ημέρες τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο. Τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά, ο Θοδωρής θα πρέπει να εγκαταλείψει το παιχνίδι για ιατρικούς λόγους. Εκείνος ο μεγάλος τραυματισμός που είχε στο γόνατό του, στο παιχνίδι με το ποδόσφαιρο, τον ταλαιπωρεί ακόμα. Δεν κατάφερε δυστυχώς να αναρρώσει πλήρως, που σημαίνει ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.