Latest News

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Βαριά "καμπάνα" για το μοντέλο-βαποράκι κοκαΐνης : Μετέφερε ναρκωτικά για... likes στο Instagram! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με βαριά "καμπάνα" έπεσε η αυλαία στη δίκη της νεαρής συνοδού και μοντέλου που συνελήφθη από την αστυνομία...
της Αυστραλίας για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών από τον Καναδά.

Η 24χρονη Μελίνα Ρομπέρζ, με δάκρυα στα μάτια παραδέχθηκε στο δικαστήριο της Νέας Νότια Ουαλίας ότι δέχθηκε να μεταφέρει 95 κιλά κοκαΐνης, όταν της προτάθηκε να κάνει μια εξωτική κρουαζίερα σε πολυτελές πλοίο, που η ίδια δεν μπορούσε να πληρώσει, αφού κόστιζε 15.000 ευρώ.
Η 24χρονη δήλωσε ότι το έκανε για να μπορεί να ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από εξωτικές τοποθεσίες και να παίρνει «likes» και να τραβά την προσοχή των ακόλουθών της.
Μαζί της συνελήφθησαν και άλλοι δύο Καναδοί πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στο σχέδιο μεταφοράς των ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας την κρουαζιέρα ως προκάλυμμα. Η μία είναι η 29χρονη φίλη της Μελίνα, Ιζαμπέλ Λαγκάς, η οποία ήδη καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης και παραδέχθηκε ότι συμμετείχε στο κόλπο για να αποπληρώσει χρέη που είχε δημιουργήσει στον Καναδά.
Ο τρίτος συνεργός, ο 65χρονος Αντρέ Ταμίν, ο οποίος συνελήφθη με 60 κιλά κοκαΐνης στην καμπίνα του αναμένεται να δικαστεί εντός του έτους. Όσο για το «μωρό της κοκαΐνης», όπως τα ΜΜΕ αποκαλούν τη Ρομπέρζ, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης, εκ των οποίων θα εκτίσει τα 4 και επτά μήνες στην Αυστραλία, χωρίς δικαίωμα αναστολής, και στη συνέχεια θα εκδοθεί στον Καναδά.

Η δικαστής που έλαβε την απόφαση ήταν εξαιρετικά επικριτική για την 24χρονη, λέγοντας ότι «μαγεύτηκε από τον τρόπο ζωής και την ευκαιρία να ανεβάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram. Ήθελε να τη ζηλεύουν όλοι, αλλά αμφιβάλλω αν αυτό συμβαίνει πλέον».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρομπέρζ έχει αναφέρει ότι την «στρατολόγησε» το 2015 ένας άνδρας, αλλά αρνείται να τον κατονομάσει, φοβούμενη συνέπειες για την οικογένειά της στον Καναδά. Η 24χρονη παραδέχθηκε ότι ήταν συνοδός του άνδρα αυτού και ότι υποψιαζόταν ότι υπήρχαν ναρκωτικά στην υπόθεση, αλλά δεν μίλησε, γιατί εκτός από την κρουαζιέρα, της είχαν δώσει περίπου 6.000 ευρώ για τα έξοδά της και της είχαν υποσχεθεί κι άλλα χρήματα στην επιστροφή.